Önmagát alakítja Britney Tarantino új filmjében
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Önmagát alakítja Britney Tarantino új filmjében

Önmagát alakítja Britney Tarantino új filmjében

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

Első filmje hatalmas bukás volt, a második állítólag szenzáció lesz. Quentin Tarantino neve már önmagában elég a sikerhez, reméljük Britney nem fog rontani rajta. A híres-hírhedt rendező ugyanis őt akarja főszereplőnek legújabb filmjéhez. 


Rendezvénynaptár
Újabb esélyt és egyben hatalmas lehetőséget kapott Britney Spears, hogy félrecsúszott életét ismét sikeres mederbe terelje. A különös filmjeiről híres rendező, Quentin Tarantino legújabb filmjéhez a lecsúszott popsztárt szemelte ki főszereplőnek. A film egy 1965-ös mozi, a Faster Pussycat! Kill!Kill! felújított változata lesz, melynek főhőse egy pszichopata leszbikus sztiptíztáncosnő, Varla. Tarantinonak egyetlen jelöltje volt csupán a szerepre: Britney Spears. A rendező szerint ezt a szerepet kifejezetten neki találták ki, és csak vele hajlandó forgatni. 


Britney a hír hallatán csak úgy repdesett az örömtől. Alig várja, hogy elkezdődjön a közös munka Tarantinoval. A botrányhősnő világ életében színészi karrierről (is) álmodott, ám első filmje, az Álmok útján hatalmas bukás volt. Unalmas sztori, pocsék alakítások, még Britney zenéje sem tudta feldobni a semmit mondó, ostobácska kis filmet. A mostani alkotás ellenben máris világszenzációnak ígérkezik, hiszen a film eredetije már annak idején kellően megbotránkoztatta a világot, Tarantino neve pedig önmagában elég, hogy hatalmas sikerre számítsunk. Hogy Britney ehhez mennyit tud hozzátenni, vagy elvenni, az már más kérdés.

Igaz, hogy Varla szerepét szinte ráöntötték, hiszen számos leszbikus kalandja volt már életében, és a pszichopata jelző sem áll messze a több elmegyógyintézetbeli kezelésen átesett művésznőtől. Vetkőzni meg nem lesz feladat számára, hiszen koncertjein és eszement bulizásain már mindenki láthatta mindenét, inkább az volt a fura, ha volt rajta ruhának nevezhető öltözet. Színésznői képességei persze valószínűleg nem változtak első filmje óta, ellenben bízzunk abban, hogy Tarantino nem véletlenül választotta Britneyt a szerepre. Ellentétben a szétcsúszott énekesnővel Tarantino általában tudja, mit csinál. 
 
[ 3146 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x