Kínos rekordot döntött Phil Collins
Címlap / Showbiznisz / Kínos rekordot döntött Phil Collins

Kínos rekordot döntött Phil Collins

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Soha ennyit nem fizettek egy válásért. Phil Collins ebben is megdöntötte elődei rekordját. A milliárdos zenész elképesztő összeget fizet 22 évvel fiatalabb nejének, akivel 11 évet töltöttek együtt. Így is okoz meglepetéseket a higgadt sztár. 

Két év különélés után elvált harmadik feleségétől is Phil Collins. Az 57 éves sztár rekord összeget kénytelen fizetni volt nejének, a nála 22 évvel fiatalabb Orianne Ceveynek. A pár 11 évet töltött együtt, ebből 6 évig voltak házasok. Két gyermekük született. Az Oscar, és Golden Globe díjas Phil most minden idők legnagyobb összegét fizeti ki, pontosan 25 millió fontot. Ennyit ítélt meg a bíróság a 35 éves Oriannenek az együtt töltött évekért. Soha ennyit még nem fizetett senki, az eddigi rekordot tartó Paul McCartney volt, 24, 3 millióval.

Phil Collins nem kezdő a milliós válásokban: 1994-ben 17 millió fontot volt kénytelen adni második feleségének, Jill Tavemannek, aki mindössze egy faxban közölte vele, hogy elválik.

Ez persze még mindig nem vágja földhöz az énekest: a vagyonát még így is, három válása után 140 millió fontra becsülik. Oriannet 1999-ben, 5 év együttélés után vette feleségül. A pár 2006-ban szakított, azóta külön éltek, ám a válásra csak most került sor. Orianne amúgy nem szorulna rá a hatalmas végkielégítésre, saját luxus ékszereket forgalmazó cége van, ami szépen hoz a konyhára. A válás után a gyerekek nála maradnak, akik szintén csinos összeget kapnak apjuktól a havi ellátásuk fejében.
Válási rekord. Kínos, de feloldó.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 748 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x