Ganxsta még a régi, leitatta Kovács Áront!
Címlap / Showbiznisz / Ganxsta még a régi, leitatta Kovács Áront!

Ganxsta még a régi, leitatta Kovács Áront!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

Ganxsta Zoli csalódott Szandiban, szerencsére kellemesen. A rapper nem számított arra, hogy az énekesnővel ennyire megtalálják majd a közös hangot. Mivel zenéjük, művészi mondanivalójuk finoman szólva is különbözik. Fekete Laci azonban Zolinál is kihúzta a gyufát azzal, hogy nem ette meg a főztjét…  

 

Zoli kerek perec kijelentette, ő bizony inkább ruházná - vajon hogy értette? - , mint etetné a világ legerősebb emberét! Mondjuk Ganxta sosem volt egy magamba folytom a gondolataimat típus.

Ganxsta Zoli nem tudná megmondani, hogy az első forgatáson, vagy most érezte jobban magát. Annyi biztos, főzőtudománya most sem hagyta cserben, a vacsora után a játékosok mind a tíz ujjukat megnyalták – Fekete Laci kivételével.

„Laci nem ette meg sem a mézes-csilis csirkeszárnyat, sem az andalúz levest. Azt mondja, nem szereti. Nem eszik levest, nem eszik csirkeszárnyat, semmit. Azt hittem, ő lesz majd a nagyevő, aztán nem… Egész héten vele volt a baj ilyen szempontból, nem gondoltam, hogy ő nyafog majd a legtöbbet. De ellensúlyozta azzal, hogy jó fej volt, még ha lepontozott is.” – nevetett Zoli, aki elárulta, Fekete Lacit sokkal szívesebben ruházná, mint etetné, azt ugyanis, akármekkora emberről van szó, még mindig könnyebb lenne.
                                                                                       
Ha Lacinak nem is,a többieknek, a házigazdát is beleértve nagyon bejött a vacsora, és a hangulat is remek volt, köszönhetően talán a sangriának, amit Zoli a spanyolos ételek mellé szolgált fel. Az italnak olyan nagy volt a keletje, hogy még Kovács Áron is belekóstolt, aki soha életében nem ivott – eddig. A héten azonban már másodszor öntött fel a garatra...

„Arra, hogy Áront én itattam le először, irtó büszke vagyok, az nagyon nagy dolog – magyarázta nevetve Döglégy. – Talán ennek is köszönhetően jó volt a hangulat, még zenéltünk is, Áronról pedig kiderült, hogy remekül gitározik. Ezt én eddig nem is tudtam róla, de tényleg profi a srác! Szandiról nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó fej. Elmebeteg, de a szó jó értelmében!” Az F.O. System "egykori" dobosa egyszóval jó kis bulit adott számára elsőre talán idegen, ismeretlen, nehezen kedvelhető embereknek. Zoli ezek szerint tényleg nagy "buli-arc", bárkivel könnyen megtalálja a hangot.


 
 
[ 887 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x