Emberséges vagy erkölcstelen? Gyerekek béranyától - Ricky...
Címlap / Showbiznisz / Emberséges vagy erkölcstelen? Gyerekek béranyától - Ricky is ezt választotta

Emberséges vagy erkölcstelen? Gyerekek béranyától - Ricky is ezt választotta

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

A nők legnagyobb bánatára a szexi latin sztár nem kedveli a szebbik nemet, feleségre meg végképp nem vágyik. Gyerekekre annál inkább, így a családalapítás egy rendhagyó, ám - egyesek szerint meglepő módon - elfogadott módját választotta. 

Ricky Martin, a dögös latin énekes nők millióinak hódította meg szívét 1991-es színrelépése óta. A Puerto Rico-i sztár sikeres és népszerű volt rögtön első önálló lemezének megjelenése óta, és a mai napi is tart karrierje. Vagyis tartott. Ricky most végleg visszavonul a közélettől, hogy minden idejét fiainak szentelje. A szebbik nemet – a körükben aratott sikere ellenére – kerülő Ricky néhány hete végre apa lett, és mostantól csak a családjának kíván élni.

A 36 éves énekest már többször érte a vád, hogy saját nemét kedveli, ám a kérdésekre minden esetben kerülő válaszokat adott. Se nem cáfolta, se nem erősítette meg a híreszteléseket. A családalapításnak mégis egy elég furcsa módját választotta: béranyát fogadott, hogy az hordja ki és szülje meg mesterséges megtermékenyítéssel fogant gyerekeit. A hölgyek társaságát mindig is kerülő Ricky így nagy szomorúságot okozott a szebbik nem képviselőinek, hiszen számtalan rajongója álmodozott arról, hogy a csábos fiú felesége legyen. Ricky ennek ellenére egyedül, pontosabban asszony nélkül képzeli életét, ezért is bízta béranyára gyermekei világra hozását. 

HarmoNet tipp: Indiai béranyák >>

Ricky pár hete boldog apa, és mindjárt két apróságnak örülhet: ahogy az a lombik bébik esetében gyakori, ikrei születtek, két kisfiú, ám ennél többet nem lehet tudni a picikről, akiket apjuk a világtól elzártan kíván nevelni, hogy megkímélje őket a körülöttük minden bizonnyal kialakuló felhajtástól. Még nevüket sem árulta el. Annyit viszont elmondott, hogy most visszavonul minden nyilvános szerepléstől, hogy csak a kicsikkel foglalkozhasson. Hogy lesz-e valaha visszatérés, azt nem közölte, bár hölgyrajongói – és bizonyára a latin zenét kedvelő srácok is – visszavárják.

HarmoNet Fórum tipp >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1638 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x