Érkezik a nyolcadik Spice Girls baba! - Mel C is gyermekkel...
Címlap / Showbiznisz / Érkezik a nyolcadik Spice Girls baba! - Mel C is gyermekkel fűszerezi kapcsolatát

Érkezik a nyolcadik Spice Girls baba! - Mel C is gyermekkel fűszerezi kapcsolatát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-24

Az egykori világhírű csajszik már mind édesanyák, egyetlen kivétellel. Mel C eddig várt a gyermekvállalással, ám most bejelentette a nagy örömhírt: nemsokára neki is megszületik az első babája! 


Rendezvénynaptár
A fűszeres lányok jó tíz éve az egész világot felforgatták, és millió pasi szívét hódították meg. Azóta a sztárok már – többé kevésbé – boldog anyukák, és az utolsó Melanie is, aki a sportot képviselte a fűszeres csapatban anyai örömök elé néz. Ő várt a legtovább a lányok közül, a többieknek már van babájuk, sőt, Victoriának három fia, és a másik Melanienak, a „rettenetesnek” két kislánya. Míg Vic többnyire boldogan éli mindennapjait férjével, Daviddel, addig Mel B-nek meggyűlt a baja Eddie Murphyvel, aki nem vállalta lánya apaságát. 


Melanie Jayne Chisholm és párja, Thomas Starr 2002 óta élnek együtt, és pár napja jelentették be, hogy Mel babát vár. A 34 éves énekesnő ennek ellenére tovább dolgozik ötödik önálló lemezén. A fűszeres bandában ő volt az egyetlen, akinek volt némi zenei előképzettsége, és még énekelni is tudott valamennyire. Szólókarrierje is neki jött össze leginkább, rajta kívül egyedül Geri próbálkozott önálló albumokkal, kezdetben hatalmas sikerrel, ám egyre lejjebb ívelő pályafutással. Melanie most a munka mellett végre a családra is időt szakíthat, készülő lemezét is igyekszik mielőbb befejezni.

HarmoNet tipp: Spice Girls turné gyerekzsivajban >>

HarmoNet Fórum tipp >>

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1288 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x