Gyerek vagy siker? Lejárt a mártírkodó anyák kora! - Détár...
Címlap / Showbiznisz / Gyerek vagy siker? Lejárt a mártírkodó anyák kora! - Détár Enikő és Ungár Anikó vallomása

Gyerek vagy siker? Lejárt a mártírkodó anyák kora! - Détár Enikő és Ungár Anikó vallomása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-30

Évszázadokkal ezelőtt nem is nagyon hallhattunk róluk, pedig a történelem folyamán mindig akadt egy-két olyan nő, aki különleges képességével vagy teljesítményével kiemelkedett a társadalom hatalmas tömegéből. Ma már bárkiből sikeres nő válhat, ennek ellenére még mindig riadalmat kelt, ha egy nő szép és elismert is egyszerre. 

 

- Körülbelül huszonhat éves korom óta számítok profi bűvésznek, igazán sikeresnek azonban akkor éreztem magam, amikor negyvenévesen megszületett a kisfiam, Gábor. Szerintem az eredményességhez elengedhetetlen a családi biztonság. Azok a nők, akik öncélúan csak a saját karrierjüket építik, mindig egyedül maradnak. Pedig a család olyan erőt ad, ami semmihez sem fogható - véli Ungár Anikó.


Détár Enikő nagyon fiatalon, mindössze huszonnégy évesen lett anya. Korán megtanulta, hogyan ossza be az idejét úgy, hogy saját magára, a családjára és a karrierjére is maradjon ideje.

- Gigi születése után szinte összeroppantam a megfelelési kényszertől. Huszonévesen még mindenkinek és mindennek meg akartam felelni. Egyszerűen nem tudtam átlátni, hogy mi vagyok, és hogy lehetek-e szexi nő, boldog családanya és sikeres ember egy személyben. Körülbelül harminc voltam, amikorra összeállt a kép, és rájöttem, hogy igenis lehetséges - árulta el Détár Enikő.

A Reflektor háziasszonya utólag úgy érzi, jól döntött, amiért annak idején nem áldozta fel a hivatását. Szerinte a mártír anyák nemcsak maguknak, hanem a gyerekeiknek is ártanak azzal, hogy feladják önmagukat.

- Egy ilyen anya a lányának is a saját példáját adja, hiába mondja vagy gondolja, hogy a gyereknek majd sikerül, amit ő nem mert megtenni. Nagyon sok múlik azon, hogyan tudunk egyensúlyozni család és karrier között. Meg kell látni, mikor és hol van ránk nagyobb szükség, de azért néha kicsit önzők is legyünk - mondta Enikő.

Ungár Anikó szerint a legfontosabb, hogy felismerjük, hogy adott helyzetben mire vágyunk. A bűvésznő egy több évre szóló Las Vegas-i szerződésre mondott nemet, mert úgy érezte, eljött az ideje a családalapításnak.

- Egész életemben ösztönösen sodródtam. Harmincöt voltam, amikor megérett bennem a gondolat, és eldöntöttem, hogy anya leszek. Öt év múlva megszületett a fiam, és azóta érzem a teljességet. Nem állítom, hogy az én utam az egyetlen lehetőség a boldogsághoz. Mindenkinek magának kell éreznie, mitől válik harmonikussá az élete - mondta a bűvésznő.

 
 
[ 6716 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x