A csajok megőrülnek a csokiért - Dundika is bulit kavart!...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A csajok megőrülnek a csokiért - Dundika is bulit kavart! (Izgalmas fotókkal!)

A csajok megőrülnek a csokiért - Dundika is bulit kavart! (Izgalmas fotókkal!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-18

Ismét leányvadászat, és csoki-party. A lányok dőlnek a csokoládé szökőkutas bulik után, a fiúk pedig a parlagon heverőket nyugodt szívvel levadászhatják. Az este ezúttal Dundikával lett teljes, aki profin izzította be a pasikat! 


Rendezvénynaptár

Dundika a Csokiemberrel bulizott
A Csokiember újra tarolt! A hétvégén az agárdi Nádas Dance Clubban ismét imádták a csokokádé-kedvencet, mindenki tapogatta, simogatta, és fotózni akarta a legújabb sztárt! A sikerből Dundikának is kijutott, aki elkísérte a Csokiembert Agárdra!

A múlt héten Esztergom mellett aratott hatalmas sikert a Dark Temptation party a Csokiemberrel és Kustánczi Liával, Agárdon pedig a legújabb csokoládékedvenc mellett Dundika bulizott együtt a versenyző fiatalokkal. A szabályok most is ugyanazok voltak, mint korábban: a fiúk levadászhatták a vállalkozó szellemű csajokat!

A lányok a bejáratnál karszalagot kaptak, amely azt jelezte, részt vesznek a levadászási játékban. A fiúknak nem volt más dolguk, mint felkutatni a versenyben részt vevő csajokat, és megetetni őket egy , a csokiszökőkútba mártott finom bonbonnal, ezzel máris eggyel több „prédát” tudhattak magukénak!

Zene és buli
A verseny mellé a zenét DJ Smiths szolgáltatta, a buli pedig – a tomboló vihar ellenére is – teltházasra, és persze fergetegesre sikerült. Az este során a táncoslányok is felforrósították a hangulatot! Úgy tűnik, a csajok imádják a csokit, a csokiba mártózós partykat és ezt a vadászatot önmagában is élvezik, passzív félként. A party nem először sikeredett fergetegesre. Magyarország szépei izgalmas showműsora csak a tetőpont volt.

A vadászatban nyertes srác egyébként nem kevesebbet kap, mint azt, hogy a hétvégi partyra, amelyet a budapesti Rioban rendeznek, egy luxuslimuzinnal érkezhet, persze nem egyedül. A győztes jutalma, hogy a két csodaszép és szexi modell, Kustánczi Lia és Bódi Sylvi is elkíséri!


 
 
 
[ 6414 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x