Tiltólistán Avril Lavigne!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Tiltólistán Avril Lavigne!

Tiltólistán Avril Lavigne!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

Nem engedték színpadra az énekesnőt, mivel produkcióját túl érzékinek találták. Az ifjú énekesnőt tiltólistára tették Délkelet-Ázsiában. A hatóság tántoríthatatlan, Avril őrjöng a bevételkiesés miatt. 


Rendezvénynaptár
Augusztus 29-én, Malajzia Függetlenségi Napján lépett volna fel Avril a délkelet-ázsiai országban, ám a fellépését a hatóságok megtiltották. Az ország iszlám ellenzéki pártja emelte fel hangját az énekesnő ellen, aki szerintük túl szexi a produkcióban, és ezzel rossz példát mutatna a fiataloknak.


Az ifjúság erkölcseit féltő ellenzéki párt kiharcolta, hogy Avrilt tiltólistára tegyék az országban, így a koncert elmaradt. A honatyák szerint Avril botrányos és erkölcstelen, ami megengedhetetlen a szélsőségesen iszlám országban. Avril teljesen kiakadt, mivel hatalmas bevételtől esett el – a koncertre óriási volt az érdeklődés – ellenben nagyon is hízelgett neki, hogy színpadi előadását ennyire erotikusnak és szexinek tartják.


Csupán arra lett volna kíváncsi – és mindenki más is – hogy a vérmes erkölcscsőszök honnan a fenéből tudták, milyen lesz a fellépés, ha szerintük Isten elleni vétek ilyet nézni?
 
 
[ 1854 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x