Szőke, szőkébb, legszőkébb - egymást igyekeznek legyőzni...
Címlap / Showbiznisz / Szőke, szőkébb, legszőkébb - egymást igyekeznek legyőzni szőkeségben a sztárok (képriport)

Szőke, szőkébb, legszőkébb - egymást igyekeznek legyőzni szőkeségben a sztárok (képriport)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Mindenki festi a haját. Természetes színnel semmire nem mész. A sztárok agyonfestik a hajukat, nem baj, ha idő előtt kihullik. Sokan a szőkére esküsnek, és mindent elkövetnek, hogy szőkébben legyenek, mint a többi. Újabb idióta versengés Hollywoodban - biztos, hogy csak a hajszínben szőkék? 

Kezdetnek itt van Jessica Simpson, természetesnek ható mézszőke hajjal. A hölgy is csinos, a frizura is jó. Nem hiába igyekeznek majmolni őt a többiek.


Britney Spears is remekül néz ki mandulaszőke hajával, a festés nála is természetesre sikerült, és kiemeli fiatalos arcának szépségét. Legutóbb loknis frizurával jelent meg az MTV díjátadóján, de általában inkább a borzas, vadóc frizurát kedveli.


Denise Richards fahéjszőkére melírozott hajával sincs gond, a kislányos loknik egészen lolitássá teszik a csajszit. Csak az a ciki, amikor lusta fodrászhoz menni, és látszik a lenőtt hajtő. Bizony eregeti hajszíne nem szőke, és ha látszik, elég művi hatást mutat.


Scarlett Johannson is felkereshetné a fodrászát, mivel neki is lenőtt a festés. Aranyszőke haja hiába van édes loknikba rendezve, a választéknál alaposan kilóg a lóláb. Aki nem eredeti hajszínét viseli, annak tudomásul kell vennie, hogy a tökéletes megjelenés mindennapi áldozatot kíván.


Paris Hilton korunk „szőkesége”. Minden értelemben. A nem éppen erős intellektusáról (is) híres örökösnő tökéletes szőke. Eredetileg is, és festve is. Ő minden nap frissen festeti haját, így megjelenése - legalábbis ami a hajszínét illeti – tökéletes. Az árnyalatok naponta változnak, a kifogástalan kivitel állandó.


Gwen Stefani igazi platinaszőke. Az ő haja már leginkább fehérre hasonlít. A szuper frizura mestermunka, a megjelenés igazi dívás. A szín ugyan elképesztően mesterkélt, ám az összhatás nagyon rendben van. A művészi megjelenést csak még jobban kiemeli a természetellenesen világos hajszín.


Donatella Versace is szőke. A legműszőkébb. Neki a sok szteroidtól teljesen kihullott a haja, így olyan tincseket varrat magának, amilyet csak akar. Az eredmény a legjobb minőségű eredeti hajból készült póthajak ellenére is siralmas. Ettől már a természetes kopaszság is jobb lenne. Akkor legalább férfinak néznék, ha nem is a legszebbnek.


HarmoNet tipp: Rettenetes leépülés: Donatella Versace, az izomarcú örökösnő >>
HarmoNet Fórum tipp >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 23036 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x