Janet Jackson fergeteges sikere - ismét bizonyít egy duci hölgy!...
Címlap / Showbiznisz / Janet Jackson fergeteges sikere - ismét bizonyít egy duci hölgy!

Janet Jackson fergeteges sikere - ismét bizonyít egy duci hölgy!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Rajongói annyira hiányolták, hogy Janet Jackson ismét koncertezést vállalt. A turnét Kanadában kezdte, és szeptember 7-én nagyszabású, látványos előadással tért vissza a kissé túlsúlyos énekesnő. Ismét bizonyossá vált, hogy nem csak a soványak lehetnek sikeresek, bár most is elhangzottak negatív kritikák Janet alakjával kapcsolatban. 

 

A gyönyörű Janet, aki énekesnőként a ’80-as években vált sikeressé, 7 éve nem adott koncertet, 2006-ban tervezett turnéja is elmaradt. Most engedett rajongói kérésének, és 42 évesen ismét vállalta, hogy színpadra áll. Az első fellépés Kanadában, Vancouverben volt szeptember 7-én, ahol a duci popdíva fergeteges koncertjével hatalmas sikert aratott, különös ruhájával meg nagy vitát váltott ki a rajongók és kritikusok közt. Az egykor csodálatosan jó alakú Janet ugyanis az évek folyamán csúnyán elhízott, és hiába adott le jó pár kilót a koncertig, jelenleg a duci szépségek táborát gyarapítja. Ezzel nem is lenne baj, ám futurisztikus, testhezálló aranyruhájában sokakat kötözött sonkára, másokat Michelin-babára emlékeztetett. A látványos fellépéshez ugyan illett a módfelett feltűnő öltözék, ám a kritikusok a jóízlés elleni súlyos véteknek titulálták a művésznő szerelését. Az biztos, hogy rendkívüli bátorság volt a ruhaköltemény viselése Janet részéről, és a rajongói, főleg a testesebb hölgyek és az őket kedvelő férfiak hatalmas ovációval fogadták és lelkesen ünnepelték a produkciót.


Janet egyébként is mindenben igyekezett a közönség kedvére tenni, a turné szervezése előtt a rajongók egy üzenetrögzítőn mondhatták el, melyik dalokat hallanák a legszívesebben, és a legtöbb szavazatot kapott számokból állították össze a pörgős és látványos műsort. Janet bebizonyította, hogy még mindig lendületes, remekül táncol, és kifogástalanul ért a szakmájához: tud énekelni és szórakoztatni, és még mindig van kisugárzása, nem is kissé szexi. A 2008-as turnéval egy időben jelent meg legújabb, 13. albuma is Discipline címmel, ami igen jó kritikát kapott.

HarmoNet tipp: Elbűvölők, tehetségesek, sikeresek... és kövérek! >>

 
 
[ 1060 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x