Amy Winehouse rettenetesen leépült! - Koncertfelkéréseket...
Címlap / Showbiznisz / Amy Winehouse rettenetesen leépült! - Koncertfelkéréseket sem kap a drogos énekesnő (Képekkel!)

Amy Winehouse rettenetesen leépült! - Koncertfelkéréseket sem kap a drogos énekesnő (Képekkel!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Amy egyre lejjebb süllyed, már, ha van ennél mélyebb... A lány, aki Isten adta tehetség és fantasztikus hangja van, koncertjei teltház előtt zajlottak és számolatlanul kapta a különböző díjakat, mostanra elérte, hogy már egyetlen koncertfelkérést sem kap. 

 

Amy Winehouse pár napja, szeptember 14-én ünnepelte 25. születésnapját – vagyis ünnepelte volna, ha egyáltalán eljut az agyáig, hogy születésnapja van, a számára rendezett partin ugyanis elfelejtett megjelenni. Fiatal kora ellenére már szinte mindent elért, amit énekesként lehet: 5 Grammy és számos egyéb díj tulajdonosa, és sokan a legnagyobb élő soul- és jazz énekesnek tartják. Zseniális előadóművész, remek dalszövegíró. Ha meghalljuk a nevét, mégsem ez jut róla eszünkbe, sajnos… 

A művészek már-már szokásosnak mondható betegsége, a drog- és alkoholfüggőség Amyt is utolérte. Nagyon hamar és nagyon durván. A fiatal művésznő olyan keményen iszik és narkózik, hogy állapota életveszélyes, többször már a halál torkából hozták vissza az orvosok, de ő nem tanul az esetekből. Tüdőtágulata van, állandó gyógyszerezésre szorul, képtelen visszatartani a vizeletét, és idegrendszere teljesen tönkrement egy agykárosodás következtében amit ötféle drog együttes fogyasztásának köszönhet.

Többször ült börtönben verekedés miatt, szinte naponta követ el agresszív cselekedeteket, és nagyjából 2 éve nem látták józanul. Rövid elvonókúrái alkalmával igyekszik bizonyítani, hogy jó útra tér, ám ezek a fellángolások egy hétig sem tartanak. Két hónapja édesapja vitte kórházba, amikor rosszul lett és összeesett. Vajon a kezelések után miért engedi vissza lányát az önpusztító élethez, hiszen Britney Spearset is – hasonló problémák miatt - szülői felügyelet alá helyezte a bíróság?

HarmoNet tipp: Túladagolta magát az énekesnő - Amy Winehouse fellegei >>

Amy 25 évesen élőhalott, egy roncs. Külseje eddig is hagyott kívánni valót maga után, hiszen gyakran félpucéran mászkált az utcán, ha nem, akkor is koszos, ápolatlan és rendetlen volt szakadt, mocskos cuccaiban. Koncertjei ellenben egyöntetű sikert arattak, szenzációs tehetségével és énektudásával mindenkit elbűvölt. Már aki kivárta több órás késéseit. Mostanra elérte, hogy már egyetlen felkérést sem kap, mert vagy sorra lemondja a vállalt fellépéseket, vagy ha megjelenik majd’ félnapos késés után, akkor is beszámíthatatlan állapotban van, szétkent sminkkel és ótvaros bőrrel, csimbókos hajjal. Éneklés helyett megveri a rajongókat, és részegen dülöngél a színpadon. 

Nem Amy az első sztár, aki erre a szomorú sorsra jutott. A hőn áhított siker, pénz és csillogás hatalmas csapdákat, buktatókat is rejt, és kevesen veszik sikerrel az akadályokat. Bennem akaratlanul is felmerül a kérdés: a család, a környezet miért nem képes segíteni, ha kell, önmagától is megóvni a gyakran súlyos pszichés zavarokkal küszködő, normális életre képtelen művészlelkeket? Az rendben, hogy emberi szabadságjogok, meg felnőtt ember azt tesz magával, amit akar, de ilyen tragédiát tétlenül végignézni nem kéne. Vagy csak én gondolom így?


 
 
[ 3454 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x