Robbie Williamset faképnél hagyta barátnője - unalom vagy...
Címlap / Showbiznisz / Robbie Williamset faképnél hagyta barátnője - unalom vagy ambiciók?

Robbie Williamset faképnél hagyta barátnője - unalom vagy ambiciók?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Megunta a sok otthon ülést, elege lett, hogy nem tud társasági életet élni. A csinos fiatal barátnő még nem akar remete lenni, ezért lapátra tette a magányra vágyó énekest. Robbie barátai most attól félnek, az énekes megint az alkoholhoz nyúl és drogozni kezd. 

 

Ayda Field megelégelte, hogy sehova sem mehet, semmit nem csinálhat, csak unatkozni lehet Robbie mellett, aki magányra vágyik és legfeljebb az ufókról hajlandó beszélgetni. A gyönyörű csajszi egy évig volt Robbie Williams barátnője, és amennyire jót tett kapcsolatuk Robbienak, annyira kárára volt neki. A komoly drog és alkohol problémákkal küzdő Robbie Ayda mellett végre kigyógyult függőségeiből, és hosszú idő után ismét kiegyensúlyozott és boldog volt.

HarmoNet tipp: Robbie Williams teljesen elvesztette az eszét? >>

A 34 éves énekesnek rengeteg magánéleti gonddal kellett már szembenéznie élete során, és most úgy látszott, végre sikerül összeszednie magát. Arra nem gondolt, hogy fiatal barátnőjének másról is szólna az élet, mint arról, hogy otthon gubbasszanak, és várják az ufókat. 

A 29 éves Ayda szeretett volna szórakozni járni, barátokat szerezni, imádja a partikat, és minden vágya, hogy új emberekkel ismerkedhessen. A szépséges színésznő még túl fiatalnak érzi magát ahhoz, hogy remete legyen egy kiégett sztár mellett, így egy év után szakított kedvesével.

Elmondása szerint neki nem egy barlangjában gubbasztó szőrmók remetére van szüksége, hanem olyan kedvesre, aki mellett élvezheti az élet szépségeit. Hiába hagyta abba kedvéért Robbie az iszákosságot és drogozást, Ayda többet szeretett volna: pörgős társasági életet, ahol egyengetheti karrierjét. Talán az volt a legnagyobb gond, hogy számításaival ellentétben Robbie nem biztosított neki akkora sikert és ismertséget, mint gondolta. A románc így véget ért, Robbie barátai pedig rettegnek, hogy a csalódott srác ismét lezüllik. Ayda ismerősei meg már előre találgatják, vajon melyik híresség oldalán tűnik fel legközelebb az ambiciózus színésznő?


 
 
[ 555 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x