Luxusjachttal lepte meg családját Bono, a U2 énekese
Címlap / Showbiznisz / Luxusjachttal lepte meg családját Bono, a U2 énekese

Luxusjachttal lepte meg családját Bono, a U2 énekese

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Igazi luxusjachttal lepte meg családját Bono, a U2 énekese, aki ezúttal jótékonykodás helyett önmaga és szerettei számára költött el egy nagyobb vagyont. A különleges hajót, amelynek 6 kabinjában 12 fő utazhat, kékre festtette a játékos kedvű zenész. 

 

20 millió euróért vásárolt meg egy luxusjachtot szerettei számára a U2 énekes, Bono. A zenélésen kívül leginkább jótékonykodásairól híres sztár ezúttal igen mélyen a zsebébe nyúlt, és egy különleges, minden elképzelhető luxussal felszerelt, exkluzív hajót vett meg a Codecasa cégtől. A gyönyörű jacht 42,7 méter hosszú, 6 különlegesen berendezett kabinja van, ahol 12 személy fér el igen kényelmes körülmények közt. Mahagóni asztalok, perzsaszőnyegek, plazma tévé, kristálycsillár minden szobában, ezen kívül a fedélzeten medence, pezsgőfürdő, a raktérben külön garázs a jet-skík számára.


A Codecasa a sztár külön kérésére a szokásos fehér helyett kék színben készítette el a járművet, így még egyedibbé téve azt. A 48 éves ír zenész komoly összeget szánt a minden igényt kielégítő hajó megvásárlására, bár ha azt vesszük, hogy becsült vagyona a vételár tízszerese, akkor nem is volt akkora költség számára a családnak szánt kis meglepetés. Bono feleségével és gyerekeivel igazi kis családi járműnek szeretné használni új szerzeményét, hogy együtt mehessenek nyaralni, kikapcsolódni, amikor csak kedvük tartja. Nos, ezen a hajón bizonyára nem lesz nehéz dolog kellemesen kikapcsolódni. 
 
[ 2566 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x