Újabb botrány: Titkos felvétel - Pornófilmet készített...
Címlap / Showbiznisz / Újabb botrány: Titkos felvétel - Pornófilmet készített Britneyről a volt pasija!

Újabb botrány: Titkos felvétel - Pornófilmet készített Britneyről a volt pasija!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

Futó kapcsolat egy lesifotóssal, néhány őrült éjszaka drogos állapotban, egy házi pornófilm - Britney Spears megint bajban van. Alkalmi pasija ugyanis árulni kezdte a vele készült amatőr szexfilmet, amit Britney enyhén szólva beszámíthatatlan állapotban követett el. 

 

Adnan Ghalibbal paparazzo neve nem sokat mond - eddig. Az ambiciózus férfi azonban minden elkövet, hogy egyre nagyobb hírnévre tegyen szert, és nem riad vissza a piszkos eszközöktől sem. (Remélhetőleg a celebek körüli tiltólistára is hamar rákerül az ilyen tenyérbemászó-stílusú pacák.) Most éppen a normális életbe visszatérni vágyó Britney Spears életét keseríti azzal, hogy piacra dobta házi pornófilmjüket - na de engedély nélkül?

A drogokkal, alkohollal és kétes partnerekkel csak nemrég szakító Britney valószínűleg fel volt készülve arra, hogy élete rendbe szedése nem lesz sétagalopp, de arra minden bizonnyal nem számított, hogy alkalmi pasija ennyire aljas dolgot művel vele. Egy éppen megerősödő lánynak nem erre lenne szüksége.

A lecsúszott énekesnő rövid ideig járt a kétes hírű lesifotóssal, még drogos időszakában. Ekkor készült az ominózus felvétel is, amin Britney és pasija szexel, és amit most Adnan pénzért kínál különböző kiadóknak. Néhány kiszivárgott jeleneten látni, ahogy az énekesnő zuhanyozik, és van olyan is, ahol egy szál rózsaszín parókában éppen Adnannal "játszadoznak". A felvételeket sokan hamisítványnak tartják, szerintük Adnan egy Britneyre nagyon hasonlító lánnyal vette fel őket, és most azt állítja, hogy a felvételeken a sztár látható. Annyi minden esetre igaz, hogy Britneynek volt kapcsolata a lesifotóssal, ám arra kérdésre, hogy a felvételeken tényleg ő látható-e, sem ő, sem szóvivője nem volt hajlandó válaszolni. Ebben az esetben pedig a tagadás hiánya enyhén szólva is gyanús. Egy biztos, Brit arról tényleg nem tehet, hogy egy ha furán is induló kapcsolat ekkora taktikázásba csap át a hírnévért.

HarmoNet tipp: Sokkolták Britneyt - újra a csúcson >>

 
 
[ 5833 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x