Rúdugrónő a legjobb európai atléta! - Az interneten
Címlap / Showbiznisz / Rúdugrónő a legjobb európai atléta! - Az interneten

Rúdugrónő a legjobb európai atléta! - Az interneten

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-19

Internetes szavazáson választották meg az idei év legjobb női atlétáját. Csinos sportolónők mérkőztek meg egymással, sportágtól függetlenül. Ezúttal nem a szépség és nem is valamilyen sportfeladat elvégzése alapján választottak a szavazók, hanem az számított, kit tartanak összességében a legjobb, legeredményesebb sportolónőnek az atlétika királynői közül. 


Rendezvénynaptár
Jelena Iszinbajeva olimpiai bajnok, világcsúcstartó orosz rúdugrót választották 2008 legjobb európai női atlétájának az internetes szavazáson. Az újságírók és a szurkolók voksai alapján a 26 éves sztár Barbora Spotakova cseh gerelyhajítót és Tia Hellebaut belga magasugrót előzte meg. Jelena Iszinbajeva – Szergej Bubkához hasonlóan – centinként dönti meg saját világrekordját, eddig 15 alkalommal. Természetesen minden rekorddöntés után csinos kis extra juttatás jár a sportolóknak, így érthető, hogy még akkor sem javítana 1 centinél többet egyszerre, ha képes lenne rá. Márpedig ő képes lenne. Legutóbbi, pekingi szereplésekor jól látható volt, hogy bizony nemhogy nem súrolta a lécet, de bőven fölötte repült át az izmos, karcsú rúdugrónő. 

"Azt hiszem, mindenki láthatta, hogy nem voltam közel a léchez, simán átvittem" - mondta az olimpiai és világbajnok sztár. "Ez csak a kezdet." – nyilatkozta júliusi római ugrása után, amikor 503 centire javította saját korábbi rekordját. Igaza volt, valóban ez csak a kezdet. Pekingben ismét rekordot döntött, természetesen a sajátját, 505 centit vitt át légies könnyedséggel. A többszörös olimpiai és világbajnok rúdugrónő nem csak ügyes, hanem szép is. A sportolónők részére rendezett „Ki a legszebb?” internetes szavazáson rengetegen voksoltak rá, és simán bekerült az élbolyba olyan versenyzők mellé, mint Kurnyikova vagy Sarapova. 

HarmoNet tipp: Az anorexia áldozata lett a gyönyörű sportlady >>

A sportok királynőjének, az atlétikának így méltán lett ő a koronás képviselője, legalábbis az idei szavazatok alapján. Amikor terveiről kérdezték, azt mondta: „A 5,15 méter is simán átvihető.” –nos, ő már csak tudja. Akkor az hány rekorddöntés is még? Tíz?
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3760 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x