Te jó ég, ki ez a lány? - Madonna megint szörnyen néz ki,...
Címlap / Showbiznisz / Te jó ég, ki ez a lány? - Madonna megint szörnyen néz ki, csont és bőr

Te jó ég, ki ez a lány? - Madonna megint szörnyen néz ki, csont és bőr

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Jobb is, ha hatalmas napszemüveg mögé bújik a popdíva, mert a fotósok ezúttal hétköznapi arcát kapták lencsevégre, ami minden, csak nem szép. Az öregedő művésznő feje leginkább egy zombiéra hasonlít valamilyen harmadosztályú horror filmből, és nem csak ezzel van a baj. 

 

Ha a lemezborítókon és a színpadon jól is néz ki Madonna, az csak a retusálásnak és a távolságnak köszönhető. A valóságban egyre rosszabbul néz ki a sztár, amit most a lesifotósok jóvoltából ismét az egész világ „megcsodálhat”. Egy kapun kilépve kapták lencsevégre Madonnát, aki hatalmas napszemüveg mögé rejtőzött, ám a kellék ha ápolt is, de nem takart eleget, mert a díva arcát még így is jól látni. Sajnos. Az öregedő, sovány arc annyira aszott és beesett, hogy meg lehet ijedni a láttán. Jóval idősebbnek mutatja Madonnát a koránál. Persze aki 30 évesen már plasztikáztatja magát… A megviselt arc persze nem csak a rengeteg műtétnek és botoxnak köszönheti „szépségét”, Madonna magánélete is válságban van, ami szintén nyomot hagy a művésznőn. 

Madonnán persze nem csak az arca néz ki szörnyen. A hölgyet nemrég a legrondább karok tulajdonosának választották az angliai szavazók, valljuk be, méltán. Miután a kabbalista díva csak ásványvízen és sporton él, nameg rengeteg botoxon, inas, eres karjaival férfiakat megszégyenít. A látvány kiábrándító. Nemrég szóba került, hogy Madonna plasztikai sebésszel állítatja helyre elcsúnyult végtagjait, ám erre nem sok esély van, hiszen a saját zsírszövettel való feltöltéshez nincs honnan venni a zsírszövetet. A gerincproblémákkal is küszködő énekesnőnek le kéne állnia a megszállott sportolással, ám ő képtelen erre. A rossznyelvek szerint kiéletlen szexuális energiáitól akar így megszabadulni. Vajon a férje mit szól ehhez? Az már csak hab a tortán, hogy Madonna szerelése is eléggé lepukkadt, bár azt már megszokhattuk, hogy a hétköznapi megjelenése a dívának minden, csak nem elegáns. Viszont ha ilyen ütemben pusztítja magát Madonna, nemsokára Michael Jacksont is lekörözi.

HarmoNet tipp: Szabás-varrás Madonna módra (Képekkel!) >>

 
 
[ 1205 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x