Halle Berry: Karizmatikus, sikeres, vonzó - Mi szépségének...
Címlap / Showbiznisz / Halle Berry: Karizmatikus, sikeres, vonzó - Mi szépségének titka?

Halle Berry: Karizmatikus, sikeres, vonzó - Mi szépségének titka?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Az Esquire magazin szerint Halle Berry korunk legszebb nője. A szobor testű szépség valóban nem mindennapi hölgy, aki nem csak gyönyörű, de sikeres és boldog is. Sok más szépséggel ellentétben lehet, hogy ez teszi őt mindenkinél vonzóbbá? 

 

A világ legszebb nőjének választotta Halle Berryt az amerikai Esquire magazin. Szerintük ő korunk tökéletes asszonya, és képeit nézve valóban igazuk lehet. Az egzotikus szépség tökéletes alakkal büszkélkedhet, ami azért is meglepő, hiszen alig 7 hónappal ezelőtt szülte meg kislányát, Nahlát. Az Oscar-díjas színésznő 42 évesen a nála 20 évvel fiatalabbakat szégyeníti meg kifogástalan külsejével, amihez belső harmónia is párosul. Elképzelhető, hogy ez tette őt mindenkinél kívánatosabbá, szexibbé, hiszen a sugárzó boldogság és a kiegyensúlyozottság a valódi szépséghez elengedhetetlen. Halle Berry két válás után végre boldog kapcsolatban él 10 évvel fiatalabb vőlegényével, Gabriel Audrey modellel, akivel már az esküvőt tervezik.

A szakmájában is sikeres, nagy elismerésnek örvendő hölgy igazi anyaoroszlán, féltő szeretettel óvja gyerekeit, különösen most született kislányát. Sok más sztárral együtt nem engedte, hogy a lapok versenyezzenek az első képekért, mondván, a gyereke nem árucikk, akire licitálni lehet. Nyilvános sétáik alkalmával a fotósok nyugodtan készíthettek képeket róluk, és ezzel Halle sok hercehurcától kímélte meg Nahlát. Sikerei nem tették pénzéhessé, sem szenvedélybeteggé, ami szintén kuriózum a sztárok züllött világában. A képekről egy igazán szép – belülről fakadóan szép nő néz vissza ránk, így ő tényleg megtestesíti korunk ideális asszonyát. Gratulálunk Halle Berry!

HarmoNet tipp: Eladó a bébi! Ki ad többet érte? - Sztárok versenye, ami etikátlan és visszataszító >>

 
 
[ 2969 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x