Roger Moor önéletrajzi regénnyel lepte meg magát 81. születésnapjára...
Címlap / Showbiznisz / Roger Moor önéletrajzi regénnyel lepte meg magát 81. születésnapjára

Roger Moor önéletrajzi regénnyel lepte meg magát 81. születésnapjára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Október 14-én ünnepelte 81. születésnapját a világhírű színész. A sármos, elképesztően jóképű sztár még mindig a nők bálványa. Saját magát egy önéletrajzi regénnyel lepte meg az öregúr, a könyv ebben a hónapban jelenik meg. 

Roger Moor, a legismertebb 007-es ügynök betöltötte 81. esztendejét. A James Bond filmek halhatatlan sztárja a születésnapja alkalmából adott interjúkban elmondta, hogy bizony annak idején sokkal jobban szerette volna eljátszani valamelyik ellenségét a vásznon, mint magát a legismertebb titkos ügynököt. Roger Moor szerint sokkal izgalmasabb lehet egy gonosz, elvetemült alakot megformálni, aki bujkál és üldözik, miközben mindenféle aljas dolgon töri a fejét, mint a jóképű nők bálványát, a 007-es szuper ügynököt, akinek mindig minden sikerül. 

A legendás színész összesen hétszer személyesítette meg a világ leghíresebb titkos ügynökét, és sokaknak mindörökre ő marad az igazi James Bond. Önéletrajzi regényében, amely ebben a hónapban jelenik meg, szintén részletesen ír legismertebb szerepéről, de bőven olvashatunk magánéletéről vagy fiatalkori botlásairól is. Eddigi élete során összesen 62 filmben játszott, ám a könyv lapjain egész életútja megelevenedik, mely jóval több, mint pusztán maguk a filmek.

A könyv ajándék önmaga számára 81. születésnapján, és egyben ajándék a film szerelmeseinek is, akik az egyik legnagyobb színészről olvashatnak – saját tollából. Igazi csemege a mozi rajongói számára, valamint Roger Morr számos – vagy inkább számtalan – rajongójának. Az ünnepelt így nem csak kap, hanem ő is ad ajándékot: önmagát az egész világ számára.

HarmoNet tipp: Utolsó szerepében láthatjuk karácsonykor Clint Eastwoodot >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2413 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x