Milliós kártérítés egy elrontott ajakszilikonozásért (Sokkoló...
Címlap / Showbiznisz / Milliós kártérítés egy elrontott ajakszilikonozásért (Sokkoló képekkel!)

Milliós kártérítés egy elrontott ajakszilikonozásért (Sokkoló képekkel!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Felrobbant Pete Burns ajka, miután orvosa hatalmas adag szilikonnal nyomta tele a nővé avanzsált énekes száját. A beavatkozás olyan rosszul sikerült, hogy művész(nő?) karrierje is ráment. Vajon mikor kapnak észbe a sztárok? Vagy olyanból annyi van nekik, mint az orvosaiknak felelősségtudatból? 

 

A Dead or Alive énekese, aki mára inkább nő, mint férfi, igencsak ráfázott egy ajakfeltöltésre. A szilikonnal kezelt ajkak szó szerint felrobbantak, az elrontott műtét rendbehozatalára majd’ 100 műtétre volt szükség, a költség felemésztette a sztár eddigi teljes vagyonát és még a háza is ráment. A nővé változtatott Pete Burns a jelenlegi divat szerint óriási méretű ajkakat rendelt magának, ám az orvos, Maurozoi Viel kissé túlzásba vitte a beinjekciózott szilikon mennyiségét.

A művész szája a tervezett mérte többszörösére duzzadt, majd végül terebélyes hólyagok nőttek rajta, tele gennyel és a rengeteg szilikonnal, amitől így próbált szervezete megszabadulni. A hólyagok végül a szó szoros értelmében felrobbantak… el lehet képzelni a látványt. Az énekes több mint fél évig ki sem mehetett lakásából, és több tucat műtéttel lehetett csak valamennyire helyrehozni a sérüléseket. "Volt olyan orvos, aki rám nézve elszörnyedve csak annyit tudott javasolni, amputáljuk az ajkaimat. A karrierem ment rá erre a dologra"- nyilatkozta Pete.


A helyreállító műtétekre a sztár teljes vagyona ráment, még a lakását is el kellett adnia. Pete végül feljelentette orvosát, és kártérítést követelt az elrontott ajakfeltöltés miatt. A bíróság 1 millió fontot ítélt meg az énekesnek, ám ez az összeg töredéke annak, amit Pete eddig kifizetett, és amitől elesett amiatt, hogy nem tudott dolgozni.

HarmoNet tipp: Elszabott sztárok: Brutális mellek, duzzadt, szilikonos ajkak  >>

Vajon mikor kapnak végre fejükhöz a sztárok, hogy feltűnési mániájuk miatt az életükkel játszanak, és nem szebbek lesznek, hanem jobb esetben csak nevetségesek? A felelőtlen orvosokat pedig, akik milliókért végeznek el ilyen beavatkozásokat, csak igen ritkán büntetik meg, akkor is jelentéktelen összeggel az okozott kárhoz mérten. Vajon ők milyen esküt tettek le orvossá avatásukkor?


 
 
[ 2513 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x