Fenyő Iván gyakran rögtönöz és büszke rá! - Szombaton...
Címlap / Showbiznisz / Fenyő Iván gyakran rögtönöz és büszke rá! - Szombaton ismét adásban

Fenyő Iván gyakran rögtönöz és büszke rá! - Szombaton ismét adásban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Fenyő Iván vendégszerepel a Beugró következő adásában! A Kútfejek, a Szabadság, szerelem, az S.O.S. szerelem és a 9 és fél randi sztárja most megmutatja, hogy rögtönözni is kiválóan tud neves színészkollégáival együtt. 

Folytatódik a Beugró szombat este az m1-en, és most már a Comedy Central csatornán is láthatjuk a nagysikerű műsor adásait.  Legközelebb a jól bevált csapat: Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter mellett kivételesen Szabó Győző helyett Fenyő Iván vendégszerepel. A neves filmszínész rögtön a műsor elején megmutathatta, hogyan jelentené be amerikai feltalálóként a felfújható és leereszthető autót, amivel nevetségesen egyszerű a parkolás. Rudolf Péter mexikói kaktuszos masszőrként mutatkozik be, Pokorny Lia pedig eljátszik a gondolattal, hogyan viselte volna azt a helyzetet, ha középiskola tanárként úgy kellett volna feleltetnie egyik tanítványát, hogy közben gyereke van a diáktól. Kálloy Molnár Péter pedig hol a horrorfilmekből ismerős zombiként, hol pedig a ’80-as évekbeli német bűnügyi filmek stílusában próbálta behajtani a közös költséget két menekülő lakótól.


“Nagyon vártam már, hogy részt vehessek a Beugróban, és hihetetlenül élveztem! – lelkendezett Iván.  –A kollégák közül többekkel játszottam már együtt, Kálloy Molnár Péterrel a Kúttfejek című filmben, Pokorny  Liával a Bácskai Juli féle pszichoszínházban. Rudolf Péterrel ez volt az első közös munkánk, de már izgatottan vártam, és hatalmas élmény volt! Egyébkent mindenkivel szuper volt a játék, hiszen rendkívül tehetséges kollégákról van szó.”


A rögtönzéseket egyébként is nagyon szereti Iván, gyakorlatilag mindegyik feladattípusban lubickolt. “A zsebszöveg volt az egyik kedvencem, de az is tetszett, amikor állatokat utánoztunk, illetve amikor piros és kék játékosok voltunk. De nagyon nehéz bármelyiket is kiemelnem, mert annyira élveztem az egészet, hogy szinte nincsenek rá szavak. Fantasztikus élmény volt! Sosem felejtem el, ahogyan a közönség lelkesedését sem.”


Fenyő Iván azt is elárulta, előfordult, hogy a filmjeiben is benne hagyták a rögtönzéseit. “Szerintem fontos, hogy egy színész ebben is jó legyen. Persze a film műfaja nem mindig engedi meg a spontaneitást, és kevés a fórum, ahol ezt gyakorolni lehet. Ezért is örültem a Beugró megkeresésének. A legtöbb általam kitalált szöveg az S.O.S. szerelemben maradt benne, ott szinte végig a saját mondataim hangzottak el.”

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5301 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x