Csokorba szedtük: Híresek és veszélyesek - a legőrültebb...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csokorba szedtük: Híresek és veszélyesek - a legőrültebb és legvadabb sztárok!

Csokorba szedtük: Híresek és veszélyesek - a legőrültebb és legvadabb sztárok!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

Botrányok, balhék, alkohol, drog, ittas vezetés, erőszak. Még sorolhatnánk. Sokan vannak a hírességek közt, akiknek vagy a túl sok pénz ártott meg, vagy eleve baj volt a fejükkel. Ezek az emberek veszélyesek, vannak, akik környezetükre, vannak akik önmagukra, de legtöbbször mindkettőre. Nézzünk párat közülük a teljesség igénye nélkül. 


Rendezvénynaptár
Dühkitöréseiről hírhedt Naomi Campbell modell és Kim Basinger színésznő. Mindketten képtelenek uralkodni magukon, törnek, zúzna, földhöz és a körülöttük lévőkhöz vágnak bármit, ami a kezük ügyébe kerül. Nem egyszer súlyos tettlegességig fajult a két hölgy dühöngése, mindketten átestek több pszichiátriai kezelésen. Szintén könnyen felfortyan Oláh Ibolya is. Az énekesnő közismert nehéz természetéről, ő hol az asztalt csapkodja, hol saját kezét a falba, ám érzelmeinek és dühöngéseinek ő sem képes parancsolni.

Könnyel eljár a keze Russel Crowenak és Gábor Zsazsának is. A Gladiátor megformálója több testőrt is tart maga körül, akik megvédik – áldozatait. A vérmes színész többször felelt már bíróságon tettlegesség miatt, általában csip-csup semmiségekért képes nyakon vágni bárkit. Gábor Zsazsa szintén a csapkodós hírességek közül való. Ő arra kényes, ha korát firtatják. A legnagyobb felháborodást azzal keltette, hogy felpofozta azt a rendőrt, aki igazoltatás közben szóvá tette, hogy a művésznő meghamisította irataiban születési dátumát.

HarmoNet tipp: Naomi repült! Bilincsben! >>

Igazi nehézfiú O.J.Simpson és Mike Tyson. Simpson a ’70-es évek legjobb amerikai futballistája volt, karrierjét két gyilkosság törte ketté Feleségét és annak szeretőjét ölte meg, ám az esküdtszék felmentette. Nemrég emberrablás és fegyveres támadás miatt azonban elítélték, 15 évet kapott. Mike Tysont nem kell bemutatni. A híres ökölvívó nemi erőszakért 6 évet ült, ám ezen kívül is számos esetben ítélték el erőszakos cselekedetekért. Az alkohol és drogfüggő sportoló szintén képtelen uralkodni magán, gyenge idegrendszere miatt gyakran vannak dühkitörései. Több kezelés után jelenleg gyógyszereken él.

Christina Ricci és Kate Moss majdnem halálra éheztették magukat. A színésznő és a modell egyaránt súlyos testképzavarral küzd, bár a mélyponton már mindketten túl vannak. A kóros soványság és kényszeres éhezés mellett Christina fájdalomfüggőségben is szenvedett, gyakran bántalmazta önmagát, sérüléseket, sebeket ejtve magán. Kate szintén nem csak az anorexia miatt volt önveszélyes, alkohol és drogfüggősége közismert, ő volt az első modell, aki nyíltan vállalta kábítószer függőségét, ami egyébként egy kiváló omlasztás volt a nagyvilág felé, megtört a kifutók varázsa és csak a púderezett, véres valóság maradt.

HarmoNet tipp: Elítélték O.J. Simpsont! - Akár 13 évet is kaphat az egykori futballsztár >>

Folytatjuk! 
 
[ 1302 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x