Évi 100 milliót keres a legdrágább sportoló - ki ő?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Évi 100 milliót keres a legdrágább sportoló - ki ő?

Évi 100 milliót keres a legdrágább sportoló - ki ő?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A világ élvonalbeli sportolói milliókat keresnek - dollárban. Persze ha nem nálunk, hanem mondjuk Angliában vagy az Egyesült Államokban születtek, bár vannak kivételek is szép számmal. Az igazi nagy sztárok ott akkor is gazdagok, ha nem színészek vagy énekesek, hanem teniszezők vagy autóversenyzők. Lássuk, ki a leggazdagabb közöttük? 


Rendezvénynaptár
Évente 100 milliót ütöget össze magának az a sportoló, aki a világ leggazdagabb, legjobban fizetett játékosa. Egy golfozóról, Tiger Woodsról van szó. Minden idők legeredményesebb golfozója igazi bravúros játékos, hihetetlen tehetséges, igazi golfmágus. A világ első számú golfozója 1975-ben született Eldrick Tont Woods néven az Államokban. A „legfehérebb”-nek is nevezett úri sport afro-amerikai képviselője 1997-óta mindent megnyert, amit érdemes volt megnyerni, és pillanatok alatt a legjobban kereső sportoló lett. Évek óta őrzi első helyét a keresetek ranglétrájának csúcsán, olyan nagy neveket megelőzve, mint David Beckham, aki idén 6. helyezett lett, vagy a 4. helyen szereplő Kimi Räikönnen.

Tiger Woods kedves, mosolygós fiatalember, aki már húszon évesen milliárdos lett, és pénzét okosan, nagyszabású vállalkozásokba fekteti. 2010-ben nyílik meg Mexikóban az a golfparadicsom, amit a fiatal játékos álmodott és valósított meg. Ensenada közelében, San Diegotól 100 kilóméterre egy 110 hektáros területen épül a 18 lyukas luxus golfparadicsom, a hozzá tartozó villákkal és 6 csillagos szállodákkal. Ehhez jönnek az éttermek, klubok, wellness és spa létesítmények. A különleges, kihívásokkal teli pálya egy része „vizes” lesz, vagyis a játékosoknak a vizen kell a labdát átütni, és át is kell kelniük a vizeken. Mindez egy csodaszép öböl partján, egyedülálló természeti környezetben. A projekt több, mint 100 millió doolárt emészt fel, ám ez semmi, ha belegondolunk abba, hogy Tiger Woods ezt egy év alatt megkeresi (mi mit is tudunk venni egy évi keresetünkből?).

HarmoNet tipp: Gondoltad volna? Titkok a sztárok múltájából >>

A területen található 78 önálló villa értékesítését jövőre kezdik meg, a legolcsóbb 3, a legdrágább 13 millió dollárba fog kerülni. A legtöbb villát már előre lefoglalták, ami azt jelent – ha beszorozzuk az összeget – hogy a befektetés már a projekt elkészülte előtt busásan megtérült. Ezzel párhuzamosan épül még két golfparadicsom, az egyik Dubaiban – hol másutt? – a másik az Államokban, Észak-Karolinában. Mindhárom helyszín különleges, tengerpart, sivatag, hegyvidék – Tiger Woodsnak van érzéke a különlegességekhez. A zseniális golfozónak persze nem csak a játékból és az ingatlanbefektetésből van hatalmas jövedelme. Éves bevételének nagy részét a reklámszerződések teszik. A Gilette arca Thierry Henryvel és Roger Federerrel együtt, idén pedig a Nike sportszergyártó céggel kötött egy 150 millió dolláros megállapodást.
 
 
[ 2120 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x