Micsoda meglepetés: Mrs. Beckham is az Armani divatarca lesz...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Micsoda meglepetés: Mrs. Beckham is az Armani divatarca lesz

Micsoda meglepetés: Mrs. Beckham is az Armani divatarca lesz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-06

Lehet, hogy Vic megirigyelte férje sikereit az Armani fehérnemű kollekcióval? Vagy a divatház ismét a nagyon sovány modellekhez húz? Esetleg David protezsálta be nejét egy kis plusz kereset reményében? Bárhogy is van, tavasszal Vic fehérneműben feszít majd. 


Rendezvénynaptár
Reklámszerződést írt alá Posh Spice az Armani divatházzal. Tavasszal bemutatásra kerülő fehérnemű kollekciójuk új arca lesz az egykori énekesnő, aki férjével együtt népszerűsíti majd a legújabb diszkrét ruhadarabokat. David fotói nyáron jelentek meg a San Francisco-i  Macy’s áruházra kirakott óriásplakátokon, hatalmas forgalmi dugót okozva. A világ legjobb testű pasijának kikiáltott Beckham láttán azonnal elindultak a találgatások, hogy vajon valódi-e az alsónadrágban lévő méret, vagy számítógéppel tuningolták fel a sztárfocistát? Persze Vic azonnal nyilakozatot adott ki, miszerint férjén minden méret valódi. Az is…

HarmoNet tipp: David Beckham pucérkodik, Vic megőrül a féltékenységtől >>

Vic most végre megnyugodhat, hiszen férje után vele is szerződést kötött az Armani ház fehérnemű reklámozásra. Bár Vic eddig nem volt túl sikeres, és farmerkollekciója csúfosan megbukott, Giorgio Armani szerint senki más nem jöhet szóba a tavaszi kollekció új arcaként, mint az isteni Victoria. "Senki más nem felelne meg jobban az új, globális fehérnemű-kampányunk céljainak, mint Victoria. Ő igazi stílusikon, dinamikus nő, akinek karaktere és személyisége sokat hozzátehet az Emporio Armani fehérnemű kollekció nemzetközi terjesztéséhez"- nyilatkozta Giorgio Armani divattervező. "Ráadásul Victoriát mindenki ismeri." Nos, ebben minden bizonnyal igaza van a divatdiktátornak, hiszen kevés celebről cikkeznek annyit, mint Vicről, még ha nem is mindig a leghízelgőbben. Az más kérdés, hogy annyi jó alakú, szuper testű, szép arcú modell mellett hogyan fogadja majd az anorexiás, átlagos arcú Posht a kritikusok kegyetlen tömege. Bár… egy kis photoshoppal sok minden megoldható.

HarmoNet tipp: Botrányos címlapfotó >> 
 
[ 1176 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x