Igazán ciki: Kiárusítják Szaddam Husszein vagyonát - de...
Címlap / Showbiznisz / Igazán ciki: Kiárusítják Szaddam Husszein vagyonát - de nem kell senkinek!

Igazán ciki: Kiárusítják Szaddam Husszein vagyonát - de nem kell senkinek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az iraki kormány az egykori diktátor vagyonának értékesítéséből remél némi bevételt, így áruba bocsátja Szaddam megmaradt értékeit. Az egyik legértékesebb darab egy luxusvitorlás, ám a mai milliárdosok csak mosolyognak az ajánlaton. 

Nem tolonganak Szaddam Husszein volt iraki diktátor személyes holmijáért, amit az iraki kormány igyekszik pénzzé tenni. Szaddam vagyonából eladásra kínálják a megmaradt darabokat, a legértékesebb köztük egy luxusvitorlás, amiért 30 millió dollárt kér a kormány. Az ár nem magas, éppen tizede annak, amibe például Abramovics orosz milliárdos jachtja került, mégsem tolonganak érte a vevők. Vagy pont az a baj, hogy túl olcsó? Pedig Szaddam vitorlása igazi különlegesség, a szokásos helikopter leszállópályán vagy aranyozott fürdőszobán kívül a 270 láb hosszú hajó olyan különlegességekkel is büszkélkedhet, amivel egy átlagos – ha mégoly drága – luxushajó nem.


Az Ocean Breeze nevű luxusvitorláson ugyanis van egy igen jól felszerelt műtő is, ami igazi kuriózum, ám a legnagyobb különlegessége a hajónak az a számtalan titkos átjáró és folyosó, valamint remekül álcázott búvóhely, ami alkalmassá tette a vitorlást arra, hogy veszély esetén az ott tartózkodók elrejtőzhessenek, vagy menekülni tudjanak szinte láthatatlanul. Az izgalmas és egyedi hajónak mégsem túl nagy a keletje, talán senki nem használná szívesen egy rosszemlékű diktátor járművét, holott minden felszereltsége mellett ez a legkülönlegesebb ebben a hajóban. Sok-sok milliós luxusjachtot bárki rendelhet magának, aki meg tudja fizetni, ám egy történelmi ereklyét, még ha nem is fűződnek éppen kellemes események hozzá nem minden nap vehet magának a gazdag emberfia.

HarmoNet tipp: Luxusjachttal lepte meg családját Bono, a U2 énekese >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1191 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x