Sokkolták a világot: Romantikus esküvő Indiában - vagy botrányos...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sokkolták a világot: Romantikus esküvő Indiában - vagy botrányos vétség a vallás ellen?

Sokkolták a világot: Romantikus esküvő Indiában - vagy botrányos vétség a vallás ellen?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Két leszbikus hölgy indiai szertartás szerint fogadott örök hűséget egymásnak, pedig a vallás tiltja a meleg kapcsolatokat Indiában. A svéd lányok mégis az ősi szertartás szerint esküdtek, amit néhányan romantikusnak, a többség azonban botrányosnak tart. 


Rendezvénynaptár
Két Indiában élő svéd lány fogadott egymásnak örök hűséget az ottani szertartás szerint, pedig az indiai vallás tiltja az azonos neműek kapcsolatát. Vannak, akik romantikusnak tartják az esetet, ám a legtöbben mélységesen felháborodtak azon, hogy pénzért már egy ilyen szertartás is megvehető. A két lány, akik Indiában élnek és egy jótékonysági szervezet munkatársai, Agrában, a Mahadeva Síva templomban kötött házasságot, miután lefizették a templom elöljáróját. A 19 éves Sandra és a 18 éves Sarah indiai szertartás szerint házasodtak össze, egymás nyakába akasztva a virágfűzért, elmondva a házassági fogadalmat és együtt hétszer megkerülve a családi összetartozást jelképező máglyát. A „vőlegény” Sandra a szertartás részeként megjelölte „feleségét”, Saraht a vörös festékkel, amit a házas indiai nők viselnek a homlokukon és a hajuk választékán.

A törvényi és vallási tilalom ellenére elvégzett szertartásra azután kerülhetett sor, miután a két svéd lány biztosította a templom vezetőjét, hogy hazájukban engedélyezett az azonos neműek házassága, valamint csinos adományt ígért a templomnak. Dharm Dasz (Dharma dása), a templom vezetője engedett a kérésnek – és valószínűleg a kenőpénznek – és elvégezte a házassági szertartást.

HarmoNet tipp: Tűzhalált halt egy özvegy Indiában - a hagyományoknak megfelelően >>

A hívek ellenben nagyon felháborodtak, amikor híre ment a dolognak, hiszen egy leszbikus házasság elképzelhetetlen Indiában. A kenőpénz már kevésbé, így az nem zavarta a közvéleményt, hiszen ellentétben az azonos neműek közti kapcsolattal, annak a világon mindenütt hagyománya van - Indiában adománynak hívják, és ha nem megvesztegetésként adják, akkor dícséretes, kiemelkedő dolog. Az eset egyébként nem meglepő. A bráhminikus kultúra Indiában sajnos már nem a régi, amióta a képesség alapon történő társadalmi felosztást (varnásrama) felváltotta a születési alapon való papi réteg azóta sajnos a templomok egy jó része is hagy kívánnivalót maga után.
 
 
[ 1526 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x