A Csilisek megmérkőztek a Megasztárosokkal! Az eredmény......
Címlap / Showbiznisz / A Csilisek megmérkőztek a Megasztárosokkal! Az eredmény...

A Csilisek megmérkőztek a Megasztárosokkal! Az eredmény...

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Élő adásban jelentkezett a Danubius Csili a Megasztár versenyben lévő énekeseinek szállodájából. Rákóczi Ferenc és Lovász László nemcsak megénekeltette az álmos versenyzőket, de süti evő versenyre is kihívta, amire ők válaszul párnacsatával rángatták ki a két rádióst reggeli nyugalmából. 

 

Meglátogatta a Megasztárosokat Lovász László és Rákóczi Ferenc. A Danubius Csili két műsorvezetője élő adásban jelentkezett a Mega-lakból, vagyis abból a szállodából, ahol a még versenyben lévő énekesek mindennapjaikat töltik.


„Ezen a kora reggeli órán még láthatóan álmosak voltak mindannyian, leginkább talán Nkuya Sonia és Király Viktor volt elemében, ami a csevegést illeti.  – árulta el Rákóczi Feri. –  A fiúkkal viszont még egy közös billiárdozásra is beneveztünk. Alaposan ki is kaptunk a srácoktól, hiszen ők már egy új generáció, sokkal rafináltabban játszottak!”


A Csili műsorvezetői úgy gondolták, nem maradhat el az sem, hogy élőben megénekeltessék az ifjú sztárjelölteket. „Vittem magammal egy gitárt, Tamara zongorázott és együtt elénekeltünk egy Beatles dalt a szálló közönségének – mesélte a műsorvezető.  – Ezután egy süti evő versenyre is kihívtuk őket, de ebben Lacival mi győzedelmeskedtünk. Válaszul viszont, amikor megnéztük a szobájukat, az énekesek párnacsatával vágtak vissza!”


 
 
[ 695 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x