Békítőshow: Kibékült Dér Heni és Tóth Szabi - ki lesz...
Címlap / Showbiznisz / Békítőshow: Kibékült Dér Heni és Tóth Szabi - ki lesz a következő a műsorban?

Békítőshow: Kibékült Dér Heni és Tóth Szabi - ki lesz a következő a műsorban?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Hét héttel a karácsonyi ünnepek előtt, amikor az üzletekbe és az életünkbe kezd begyűrűzni a karácsonyi készülődéssel járó izgalom és stressz, a Danubius Rádió felhívja a figyelmet az ünnepek lényegére: a szeretetre, a békére és a nyugalomra. A Rádió munkatársai összefogtak, hogy egy nagy békítő próba keretében minél több hallgatójuknak szerezhessenek örömet azzal, hogy segítenek elhozni a harmóniát az otthonukba és az életükbe. 

 

November 3-án reggel a Csiliben indult útjára az a négy hétig tartó kezdeményezés, melynek keretében élő adásban a jelentkező hallgatókat kibékítik családtagjukkal, barátjukkal, kollégájukkal, vagy bárkivel, akivel tisztázni szeretnék nézeteltérésüket. November első hetében várják a békülésre vágyó hallgatók leveleit, történeteit, akik vállalják, hogy élő adásban próbálnak pontot tenni szeretteikkel való konfliktusukra.

 

Ezt követően három héten keresztül reggel 10-től este hatig minden órában a műsorvezető felhív egy előzetesen jelentkezett hallgatót, és azt az ismerősét, akivel megpróbálnak a műsorban kibékülni. Ezzel várhatóan karácsonyra nem csak a boldogabb családok száma növekszik majd Magyarországon, de a legszerencsésebbek még nyerhetnek is. A hallgatók ugyanis sms-ben szavazhatnak az általuk legszívhezszólóbbnak talált békülési történetre, november végén pedig sor kerül az eredményhirdetésre és a fődíj átadásra is.

A Nagy békítő próba keretében nemcsak hallgatókat, de sztárokat is megpróbálnak kibékíteni a Danubius Rádió munkatársai. Az első próbálkozás máris sikerrel végződött Dér Heni és Tóth Szabi között. Pedig a Sugarloaf két tagja eleinte alig akart egymásra nézni a stúdióban.

Nézeteltérésük oka az volt, hogy az énekesnő részt vett a Celeb vagyok, ments ki innen forgatásain, és a közben eltelt idő alatt a zenekar jó néhány fontos fellépéstől elesett. Emiatt különösen Tóth Szabi orrolt meg a lányra. A Danubius Csili adásába Szabi meglepetésként érkezett Henihez, és itt végre már nevetni is tudtak a konfliktuson. „Tudom, hogy Heni még nem nagyon járt külföldön és nem ült repülőn sem – mondta Szabi.  – Így végül nem bántuk, hogy elutazott. Igazából féltettem az ottani körülményektől, mert kettőnk között már nem is baráti, hanem sokkal inkább testvéri kapcsolat alakult ki mostanra.”


 
 
[ 2088 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x