Izgi: Britney Spears estéje volt az Europe Music Awards - Sir...
Címlap / Showbiznisz / Izgi: Britney Spears estéje volt az Europe Music Awards - Sir Paul McCartney Obama szavazóinak mondott köszönetet

Izgi: Britney Spears estéje volt az Europe Music Awards - Sir Paul McCartney Obama szavazóinak mondott köszönetet

Forrás: Dr. Info
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Pink, Tokio Hotel, Britney Spears, 30 Seconds to Mars, Sir Paul McCartney - csak néhány név az idei Europe Music Awards nyertesei közül, akik tegnap késő este Liverpoolban átvehették a dicsőséget és elismerést jelző kis szobrocskát. Bono Paul McCartney-t éltette, és a díjátadó nem volt mentes a közelmúlt amerikai eseményeitől sem: a zenészek Barack Obama győzelmét ünnepelték. A gálát a magyar MTV élőben közvetítette. 

 

Több kategóriában a várt jelölt vitte haza az MTV Europe Music Awards díját, de bőven akadtak meglepetések is a tegnap esti liverpooli gálán. Britney Spears ismét tarolt: az Év előadója, és az Év legjobb lemeze kategóriában is nyert – bizonyítva ezzel, hogy valóban újra csúcsformában van, és depressziós, alkoholista énje már a múlté.

A legjobb dal kategóriában Pink nyert: az énekesnő So what című dala bizonyult a kedvencnek. Az amerikai 30 Seconds to Mars formáció – akik egyébként a gálán műsorvezetőként is alakítottak – két kategóriában is arattak: a legjobb videoklipet – A Beautiful life-ot – és az Év rockzenekara címet is magukénak tudhatják.

Az Év koncertzenekara kategóriában a Tokio Hotel vihette haza a pálmát. Az Európa kedvenc előadója díj – amelyre a magyar Gonzo csapat is jelölve volt – nagy meglepetésre nem a britek üdvöskéjéhez, Leona Lewis-hoz vándorolt, hanem a török jelölthöz, Emre Aydinhoz, akinek nevét most megismerte az egész kontinens.

A legjobb új előadó az EMA műsorvezetője, Katy Perry lett, aki ezúttal nem csúszkált tortán, hanem amerikai focistának öltözött, és egy hatalmas rúzs mellett adta elő slágerét, az I kissed a girl-t.


Az Ultimate Urban díj a gálán fellépő Kanye Weast-hez került megérdemelten, az Ultimate Legend díjat pedig, ahogy az már előre tudható volt, Sir Paul McCartney kapta. A Beatles tagjának Bono adta át a díjat.

„A rock’n’roll világában a Beatles a ’Nagy Durranás” – fogalmazott a U2 frontembere. – „Két vagy háromszáz év múlva nekünk talán már a nevünkre sem emlékeznek. De van egy ember, akinek a dalaira mindig, mindenki emlékezni fog. Egy ember, akinek a munkássága halhatatlan. Ez az ember pedig – Sir Paul McCartney!”

Macca nemcsak családjának köszönte a díjat. A világsztár hálás volt azoknak is, akik Amerika-szerte az új elnökre, Barack Obamára szavaztak.

„Köszönöm a családomnak, akik közül a bátyám, Mike itt van ma este. Köszönöm a társaimnak, Ringonak, Georgenak és Johnnak. Mi csak négy liverpooli kiskölyök voltunk, akik valami jót akartak csinálni. Köszönöm Nagy-Britanniának, és mindazoknak az amerikaiaknak, akik Mr. Obamára adták le a voksukat!” – zárta köszönő beszédét a zenészlegenda.

A gálát a magyar MTV élőben közvetítette.

Ismétlések:
November 9. 22.30 - EREDETI NYELVEN
November 11. 15.00
November 13. 15.00
November 14. 18.30
 
 
[ 862 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x