Abszurd! Lepisilte lakótársnője kutyáját a visszautasított...
Címlap / Showbiznisz / Abszurd! Lepisilte lakótársnője kutyáját a visszautasított részeg pasi!

Abszurd! Lepisilte lakótársnője kutyáját a visszautasított részeg pasi!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-23

Fura bosszút állt egy részeg férfi, akit visszautasított lakótársnője. Az ittas pasi a hölgy kutyáján töltötte ki mérgét, miután annak gazdája visszautasított a keringőre szóló felhívást. A bíróság elítélte a tettest, ám az állatvédők felháborodása nem éri be ennyivel. 


Rendezvénynaptár
Csúnyán berúgott egy 36 év férfi az Államok beli Wisconsinban, majd részegen ajánlatot tett lakótársnőjének. A hölgy persze azonnal visszautasította, mire a pasas erőszakoskodni kezdett vele. Hiába, a férfiak józanul sem szeretnek kosarat kapni, hát még ha dúl bennük az alkohol. A nők meg nem szexelnek ittas lakótársakkal, ha erőszakoskodnak velük, pláne nem. A dolog először vitává fajult, a hölgy kikérte magának a viselkedést és lerészegdisznózta a férfit, akit hiába próbált rávenni, hogy saját szobájában töltse az éjszakát, ne az övében. A széptevő viszont bedühödött, és erőszakkal próbálta megértetni szíve alkalmi válaszottjával, hogy jobb lenne ha engedne, előbb szabadulna.

A vitából dulakodás lett, a hölgy a falnak szorítva védekezni próbált, úgy látszik sikerrel, mert a pasas végül egy ablakot betörve a földön landolt. A hoppon – és földön – maradt erőszakos lakótárs végül engedve a természet – és a rengeteg sör – parancsának és könnyített magán, ám nem a mellékhelyiségben, hanem ott a szobában, ráadásul lakótársa kis kedvencét véve célba. A kutya, aki végig védeni próbálta gazdáját – talán ezért is sikerült leszerelni az ittas férfit – lett a bosszúállás célpontja: a férfi levizelte szegény állatot. A sértett hölgy végül feljelentette támadóját, aki ellen magántulajdon megrongálása és erkölcstelen viselkedés miatt indítottak eljárást. Az állatvédők ellenben nem érik be ennyivel, szerintük a férfi nem csak erkölcstelenül viselkedett, hanem megalázta szegény állatot, aki csak a kötelességét végezte, vagyis segíteni próbált bántalmazott gazdájának.

HarmoNet tipp: Megdöbbentő bírság: Bachot hallgatni büntetésből - az elítélt inkább fizetett! >>

Az állatvédők azt követelik, hogy a férfit a kutya bántalmazása miatt is ítéljék el. Hogy a kutyák máskor simán levizelik az embereket? Az más. Nekik ez természet adta joguk. 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1270 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x