Gúnyolódnak? Egyre több Barack Obama van Kenyában
Címlap / Showbiznisz / Gúnyolódnak? Egyre több Barack Obama van Kenyában

Gúnyolódnak? Egyre több Barack Obama van Kenyában

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Szaporodnak az Obamák Kenyában, az anyukák ugyanis az elnökválasztás óta egyre többször adják ezt a nevet gyerekeiknek Kenyában. Az amerikai elnökválasztás másnapján született babák több, mint fele kapta a Barack vagy Michelle Obama nevet. 

 

Az újszülöttek több mint fele Barack vagy Michelle Obamáról kapta nevét az elnökválasztás másnapján Kenyában. A szülők közül sokan már előre eldöntötték, hogy a leendő amerikai elnök nevét adják gyereküknek, sokan akkor is ezt választották volna, ha nem Obama nyer. A szülők arra számítanak, hogy a későbbiekben ösztönzőleg hat a gyerekekre, ha az Egyesült Államok elnökének nevét viselik. Főleg Kiszumu kórházában volt igen sok ilyen névválasztás, hiszen az a helység közel fekszik ahhoz a faluhoz, ahol Barack Obama édesapja született. 

Ezen a környéken különösen népszerű az Államok új elnöke. Pamela Adhiambo, aki a választás utáni éjszaka adott életet ikerinek, mindkét gyereknek az elnöki pár nevét adta: lánya Michelle, fia Barack Obama nevét kapta. A kicsik szülei azt remélik, hogy kemény munkával az ő gyerekeik is elérhetik azt, amit a kenyai származású elnöki pár. Pamela Adhiambo még meg is hívta magukhoz Michelle és Barack Obamát, hogy látogassák meg a nevüket viselő ikreket. Egy ilyen esemény valóban nagy hatással lehetne később a kicsikre, akik elmondhatnák, hogy annak idején személyesen látogatta meg őket az Egyesült Államok elnöke. Ha valami, ez bizonyára ösztönzőleg hatna a kenyai apróságokra.

 
 
[ 1240 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x