Hatalmas balhé! Fotóst vert Brad Pitt!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hatalmas balhé! Fotóst vert Brad Pitt!

Hatalmas balhé! Fotóst vert Brad Pitt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-10

A türelméről (is) híres színészt eddig nem volt könnyű kihozni a sodrából, de úgy látszik nála sem lehetetlen átlépni azt a bizonyos határt. Amikor családját szidják, még Bradnél is elszakad a cérna. Még jó, hogy a testőre megvédte - önmagától. 


Rendezvénynaptár
Egy filmbemutató után kapta el Brad Pittet az a fotós, aki fényképezés helyett – ki tudja miért – Angelinát kezdte el szidni, és sértő kérdéseket tett fel a színésznek. A lesifotós teljesen rászállt Bradre, és a gyerekeivel élcelődött, meg a családját bántotta. Kifigurázta a kicsik bőrszínét, származását, és azt kérdezte, hogy gyereket akarnak még venni, hogy a világ elhiggye róluk, hogy szeretik is őket? Miért árvákkal akarják bizonygatni, hogy gyerek centrikusak? A kicsik után Angelinát vette elő a férfi, és válogatott sértéseket zúdított rá. 

HarmoNet tipp: Eladó a bébi! Ki ad többet érte? - Sztárok versenye, ami etikátlan és visszataszító >>

Arról faggatta Bradet, hogy miért olyan sovány a felesége, és, hogy ez miért nem zavarja őt, és miért éhező árvákkal foglalkoznak, amikor Angelina rosszabbul néz ki, mint bármelyik éhező gyerek? A fotós percekig folytatta, és közben nem engedte továbbmenni Bradet. Végül betelt a pohár, és a sokadik, egyre durvább sértés után nekiesett a pasasnak. A pofátlan fotósnak mázlija volt, mert Brad testőre azonnal közéjük állt, így megúszta a verést. A testőr addig nem engedte el a teljesen kiborult színészt, amíg a fotóst ki nem zavarták az épületből, így szerencsére Bradnek sem kell bíróság előtt felelnie testi sértésért. A sztárpár sokaknak a bögyében van, nem egyszer cikizték már őket különböző műsorokban, és kollégáik közül is többen beszóltak már nekik gyerekgyűjtési mániájuk miatt. A legtöbben képmutatással vádolják őket - ebbe lehet valami -, és sokak szerint a gyerekekkel csak feltűnősködni akarnak, és sok pénzt keresni velük. Az vajon felmerült bárkiben, hogy mennyibe kerülnek ehhez képest a gyerekek?
 
 
[ 1054 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x