Bugyikkal dobálták Samantha Ronsont - Lindsay Lohan kiakadt...
Címlap / Showbiznisz / Bugyikkal dobálták Samantha Ronsont - Lindsay Lohan kiakadt

Bugyikkal dobálták Samantha Ronsont - Lindsay Lohan kiakadt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-03

Majd megőrült a féltékenységtől Lindsay Lohan, amikor a rajongói rárontottak szerelmére abban a diszkóban, ahol a lány dolgozik. Hiába, Samantha is népszerű, és amióta együtt van kedvesével, egyre inkább az. Ez azonban kicsit sem tetszik a másik félnek. 

Lindsay Lohan féltékenységi jelenetet rendezett abban a diszkóban, ahol kedvese dolgozik. Samantha Ronson, aki lemezlovasként keresi kenyerét, egyre népszerűbb, amit jócskán köszönhet annak is, hogy Lohan kisasszonnyal bonyolódott botrányos kapcsolatba. A leszbikus pár együtt bulizott abban a klubban, ahol Samantha dolgozik, ám amikor a dj rajongói – naná, hölgyek – elkezdték bugyikkal dobálni kedvencüket, a féltékeny barátnő azonnal botrányt csinált (a bugyidobálósdiba nem szállhatott be, hiszen Lindsay köztudottan nem hord olyat). Lindsay Lohan az eset láttán azonnal szétcsapott a barátnője körül tomboló csajok közt, és utat törve magának a rajongók közt felment a pultra Samantha mellé, és nem is tágított mellőle az éjszaka folyamán.

A dühös Lindsay senkit nem engedett Samantha közelébe, fúriaként őrizte kedvesét. A kissé megtépázott rajongók meg jót derültek az eseten, és még inkább istenítették kedvenc lemezlovasukat, látva, hogy az ismert celeb mennyire odavan érte. Az igazság persze az, hogy Lindsayt nem is annyira az bántotta, hogy a többi csajszi kikezdett kedvesével, hanem az, hogy Samantha lassan híresebb, mint ő, és a diszkóban mindenki csak a dj-re figyelt, rá meg nem. Márpedig Lindsay semmit sem visel el nehezebben, mint ha nem ő van a középpontban. Az egész cikis botrányt Calum Best élvezte legjobban, Lindsay korábbi kedvese, aki kárörömmel nézte végig volt párja féltékenykedését és dührohamát.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2085 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x