Szőrme vagy szőr nélkül? Sztárok bundában és anélkül...
Címlap / Showbiznisz / Szőrme vagy szőr nélkül? Sztárok bundában és anélkül (Képekkel!)

Szőrme vagy szőr nélkül? Sztárok bundában és anélkül (Képekkel!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-23

Van, aki szerint nem baj, ha legyilkolják az állatokat csak azért, hogy a bőrükbe bújhassunk. Van, aki szerint súlyos bűn bántani az állatokat, hiszen ők is élőlények, szenvednek a brutális bánásmód miatt, és joguk van élni, főleg a saját bőrükben. Lássuk, ki melyik oldalon áll? 


Rendezvénynaptár
Naomi Campbell nem hord szőrmét, inkább semmit. A híres topmodell lelkes résztvevője volt annak a kampánynak, amelynek keretében a legrangosabb modellek tüntettek a szőrmeviselés ellen – saját pucér testükkel. A szépséges ám rendkívül hisztis Naomi ellenben szívesen reklámozza a neves divatházak műszőrme kollekcióit.


Lindsay Lohan ellenben bundában jár, valódiban. Éppen ezért pár napja összetűzésbe került az állatvédők egy kisebb csapatával, akik liszttel dobálták meg egy párizsi klub bejárata előtt. Az állatvédők régebben festékkel tették ugyanezt, ám a bíróságok rendre elítélték őket személyes tulajdon rongálásáért. Mivel az ő céljuk csak a figyelemfelkeltés, és az „állatgyilkosok” bosszantása, mostanában liszttel kellemetlenkednek, így nem vonhatók felelősségre a drága bundák tönkretételéért. Lohan kisasszony így is magán kívül volt, amikor a lisztzuhatag miatt elkenődött a sminkje, és estélyi ruhája is „koszos” lett. Szerinte igenis lehet bundát viselni, és egyáltalán nem érdeklik az állatok. Még nála is bőszebben védte a bundahordókat barátnője, aki egyenesen azt az „okosságot” mondta, hogy ha a sztárok nem hordanának bundát, akkor senki nem tudna az állatvédők létezéséről. Ugye, Samanthát sem az eszéért szeretjük.

Ellenben Putyin elnök elszánt állatvédő, főleg a szibériai tigrisek sorsát viseli a szívén. Személyesen is részt vesz a megmentésükre irányuló erőfeszítésekben. És nem csak törvényekkel és adományokkal támogatja az állatvédőket, hanem ha kell, csizmát húz, tigrist cserkész, altatólövedéket lő, nyomkövető nyakörvet csatol, hóban, sárban caplat. Nemrég még egy pici apróságot is kapott ajándékba, akit otthon nevel, amíg egy állatkert be nem fogadja. Mondani sem kell, hogy Putyin elnök sosem bújna egy állat lenyúzott bőrébe.


HarmoNet tipp: Meglepő ajándék: Az elnök új kiscicája - nem mindennapi nagymacskát tart Putyin >>

Egy nercbundán pereskedett Masha Markova is, akitől értékes családi örökségét nyúlta le egy partin a fentebb említett Lohan kisasszony. Markova és Lindsay egy bulin találkoztak, ahonnan a botrányhősnő egy értékes nerccel távozott: Markova bundájával. A lopásból hatalmas botrány lett, és végül a megszégyenült Lindsay kénytelen volt visszaadni a drága bundát, és még fizetni is egy rakás pénzt, amiért tönkretette azt. A bíróság előtt is felelnie kellett a lopás miatt. Persze Masha Markovára sem vetett jó fényt, hogy valódi nercet hord, de ezen csak az állatvédők voltak felháborodva, a bíróság nem.

HarmoNet tipp: Újabb botrány! Pamela Anderson lekurvázta kolléganőjét! >>

Pamela Anderson köztudottan elkötelezett állatvédő, nem csak bundát nem hord, húst sem eszik, és mindig kész kiállni az állatok jogaiért. Mélységesen elítél minden fajta bántalmazást, amit az állatok ellen követnek el. Nemrég Jennifer Lopezt nevezte idiótának, mivel az énekesnő nem csak hordja a valódi szőrmebundákat, hanem hajlandó reklámozni is azokat. Jennifernek nincsenek erkölcsi aggályai a témával kapcsolatban, csak az érdekli, mennyi gázsit kap a reklámokért, legutóbb például a szóban forgó bundákat kapta meg a hírdetésükért cserébe. Pamela szörnyen dühös rá, és nem válogatta meg szavait, amikor J. Lo-ról nyilatkozott. Az állatok sorsát szívén viselő Pamela még II. Erzsébet angol királynőt is igyekszik rávenni, hogy a díszőrséget álló katonái fejére ne igazi medvebőr kucsmát tegyenek, hanem műszőrméből készítsék el a hagyományos viseletet.

Sajnos a sztárok véleménye nagyon megoszlik a bunda kérdés körében. A legtöbben a kötelező státusz szimbólumot látják a drága szőrmékben, és nem törődnek az állatokkal, mondván, azokat akkor is megölik, ha nem ők, hanem másvalaki veszi meg a bőrüket. Néhány lelkes állatvédő ellenben pont arra hivatkozik, hogy a közismert emberek állásfoglalása nagyban meghatározza azt, milyen divatot követnek a tömegek, és a befolyásukat inkább jóra kéne használni, nem mindig csak pénzszerzésre. Reméljük, hogy az utóbbiaknak lesz igazuk, még mielőtt elfogynak végleg az állatok.

HarmoNet tipp: Még egy esélyt kaptak, hogy túléljék a gyilkolást >>

HarmoNet Fórum tipp >>
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4909 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x