Eva Mendes csak okkal mutogatja magát
Címlap / Showbiznisz / Eva Mendes csak okkal mutogatja magát

Eva Mendes csak okkal mutogatja magát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Nem hord kivágott blúzt, mini szoknyát, sem tűsarkút. Hétköznap szolidan öltözik, és csak különleges alkalmakkor vesz fel kihívó holmikat. Eva Mendes - a pasik legnagyobb bánatára - szűkmarkúan méri csábos önmagát. 

A szép és kívánatos színésznő nem adja bájait csak úgy. Ha nincs rá különös oka, akkor bizony nem vesz fel semmit, ami egy kicsit is többet mutat meg gyönyörű testéből. Sem kivágott blúzt, sem mélyen dekoltált ruhát, de rövid szoknya vagy magas sarkú cipő sem jöhet szóba. Ok több is van: egyrészt Eva nem szereti a kényelmetlen holmikat, a tűsarkú cipőket kifejezetten életveszélyesnek tartja, ráadásul járni sem lehet bennük rendesen (vehetne leckéket Victoria Beckhamtől).

A mély dekoltázst feleslegesnek tartja, sőt, szerinte az ember lánya ne pazarolja keblei elbűvölő látványát a hétköznapokra, azok csak különleges alkalmakra valóak. Ugyan ez vonatkozik a szép lábakra is, csak az arra érdemes eseményeken kell őket a nyilvánosság elé tárni. Hétköznap egyszerű, szolid, mindent takaró és kényelmes öltözék dukál, a csábos rucikat a különleges eseményekre kell tartogatni. Hogy mi minősül ilyen alkalomnak? Hát minden, amit kellőképpen megfizetnek, ahol megfelelően magas szintű a felhozatal, és csakis vörös a szőnyeg. Máskor a szépséges színésznőn nem legeltethetik a szemüket! Legfeljebb, ha a neten nézik meg a róla készült fotókat, hiszen a dús idomokkal bőven megáldott színésznőről igen sok szexi és aligruhás kép készült már.

HarmoNet tipp: Enni imád, főzni utál - Eva Mendes azt sem tudja, hol a konyha a lakásban >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1852 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x