Csődbe ment Amy házassága
Címlap / Showbiznisz / Csődbe ment Amy házassága

Csődbe ment Amy házassága

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-18

Az énekesnő körül sosem csitulnak el a dolgok. Botrányos életviteléhez most férje szabadulása és kényszer-rehabilitációja a hab a tortán, megspékelve egy kis félrelépéssel, veszekedéssel, meg Amy újabb kórházi kezelésével. A csajszinak már bérlete van mentőautóra. 

Szegény Amy, még az ág is húzza! Nem elég, hogy hetente viszik be a kórházba drogozás miatt, és a sok anyag miatt már maradandó agykárosodása is van, tüdőtágulatáról és egyéb bajairól nem is beszélve, most még a férje is csalja, pedig csak pár napja szabadult. Mint kiderült, a pasas összejött egy német modellel – az Isten se tudja, hogy csinálta ezt a börtönben – és nem igazán kíváncsi feleségére, hacsak azért nem, hogy az kifizesse rehabjának tetemes költségeit. Amy, aki totál kiborult azon, hogy szabadulásakor még csak nem is láthatta férjét, most azon van kiakadva, hogy kedvese vele akarja kifizettetni kezelésének számláit, miközben egy másik csajszival hetyeg. Blake és Amy egyébként még mindig nem találkoztak személyesen, ám telefonon annál többet és annál hevesebben veszekednek.

HarmoNet tipp: Blake elvonóval, Amy verekedéssel ünnepelt - szabadlábon a botrányhősnő férje >>

Legutóbb a hétvégén ordíbáltak egymással egy jókorát,
majd a kiborult Amy a szokásos módon folytatta a napját: alaposan belőtte magát, majd irány a kórház. Persze hivatalosan az orvosok által felírt gyógyszerektől lett rosszul, de ezt a mesét már sokadszorra próbálja elsütni, pedig elsőre sem hitte el senki. Amy most ott tart, hogy igyekszik túltenni magát szintén drogos, alkoholista férjén – valószínűleg ő jár a legjobban, ha Blake tényleg lelép. „Kész. Nekünk nincs tovább. Amúgy se tartott volna ki, csak a szex miatt voltunk együtt. Őrülten odavoltam érte, ahogy még senkiért. De hát ennyi nem elég, ugye” – mondta Amy házassága kapcsán. Férje csábítójára ellenben nagyon dühös, Sophie Schandorff nevét ki sem lehet ejteni előtte. Amy barátai szerint ez az egész időszak nagyon nehéz a lány számára, ám ha sikerül végre pontot tennie megromlott kapcsolatának végére, akkor még le esélye arra, hogy új életet kezdjen. Csak a szervezete bírja ki addig, bár, amin Amy már átment, elég szívós fajta lehet.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1303 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x