Pofátlan csalás! Műszőrme helyett valódi - két színésznőt...
Címlap / Showbiznisz / Pofátlan csalás! Műszőrme helyett valódi - két színésznőt is átvertek! Winslet és Paltrow őrjöng!

Pofátlan csalás! Műszőrme helyett valódi - két színésznőt is átvertek! Winslet és Paltrow őrjöng!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-23

Reklámfotózáson műszőrme helyett valódit adtak két színésznőre is, pedig mindketten lelkes állatvédők. Az átvert sztárok csalást kiáltanak, a fotózás szervezői szerint tudniuk kellett, hogy valódi szőrméket reklámoznak. Az állatvédők hangosan tiltakoznak, és nem tudni, kinek van igaza. 


Rendezvénynaptár
Szőrmék reklámozását vállalta Kate Winslet és Gwyneth Paltrow, ám mivel mindketten lelkes állatvédők, csak azzal a feltétellel álltak modellt, ha a fotózáson kizárólag műszőrméket használnak. Mint utóbb kiderült, alaposan átverték mindkettejüket. Gwyneth Palrtow a Tod’s cégnek reklámozott egy szőrme keppet, a gyönyörű Kate Winsletről pedig a Vanity Fair magazinban jelentek olyan fotók, amin semmit nem visel, kivéve szőrmét – valódit. Mindkettejük figyelmét a PETA hívta fel arra, hogy nem helyeslik a színésznők tettét, miszerint népszerűsítik az állatok legyilkolását.
 
A két meglepett sztár azonnal kérdőre vonta a reklámfotókat készíttető cégeket, és azok szintén csodálkozva kérdeztek vissza: persze, hogy valódiak, nem tudtátok? "Már egyáltalán nem viselek szőrmét, és azt az egy alkalmat is nagyon megbántam" - mondta Paltrow egy rendezvényen Dan Mathews-nak, a PETA alelnökének. "Azon a fotózáson is egy félreértés áldozata lettem. Egész nap dolgoztunk, és rengetegszer kellett átöltöznöm. Amikor a stylist a vállamra terített egy szőrmestólát, azt hittem, hogy műszőrme. Nem kérdeztem meg, és nagyon megdöbbentem, amikor kiderült az igazság, ráadásul, eszembe sem jutott, hogy ez lesz a kampány fő fotója."


Kate Winslet is alaposan kiakadt, tőle a Vanity Fair magazin azóta már hivatalosan is elnézést kért, ám a képek még mindig szálka a PETA szemében, és a színésznő is elborzadva gondol arra, hogy a fotókon látható szőrméhez hat rókát gyilkoltak meg. A magazin képviselői annak ellenére, hogy bocsánatot kértek a sztártól, biztosak benne, hogy a fotózáskor Katenek tudnia kellett, hogy nem műszőrmét reklámozott. Így most mindenki haragszik mindenkire, és leginkább az állatvédők azok, akik már nem bíznak senkiben, hiszen mindkét sztár elkötelezett állatvédő volt. Elvileg. Vagy tényleg csúnyán átverték őket, vagy van annyi pénz, amiért még ők is hajlandóak tévedni. A PETA csak azt szeretné tudni, ezúttal kinek van igaza, és erre mindenki kíváncsi lenne.

HarmoNet tipp: Szőrme vagy szőr nélkül? Sztárok bundában és anélkül (Képekkel!) >>
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1941 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x