Bono, Coldplay, Killers, Sheryl Crow - együtt az AIDS ellen!...
Címlap / Showbiznisz / Bono, Coldplay, Killers, Sheryl Crow - együtt az AIDS ellen!

Bono, Coldplay, Killers, Sheryl Crow - együtt az AIDS ellen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

A legnagyobb rocksztárok, köztük a Coldplay és a Police, vadonatúj dalokat adtak elő hétfőn egy új internetes szolgáltatás oldalán, amely az afrikai AIDS-elleni harchoz gyűjt adományokat. Az AIDS 20. Világnapján megjelentetett exkluzív dalokkal indult meg a zenei jótékonysági oldal, a red.msn.com működése. Az előfizetők ötdolláros havi díjának felét a Nemzetközi Alap az AIDS Ellen szervezetnek ajánlják fel - jelentette be az MSN és a (RED)WIRE, a projekt két fő résztvevője. 

 

"Az MSN-en a nyitóesemény kiváló alkalom az embereknek arra, hogy a legkiválóbb művészek hihetetlen előadásait nézhessék, ugyanakkor segítsenek életeket menteni" - nyiulatkozta Lisa Gurry, az MSN igazgatója.

A red.msn.com oldalon a U2, a Jay-Z, a Coldplay, John Legend, a Dixie Chicks, a The Killers, valamint Elton John, a The Police, Elvis Costello, a Death Cab for Cutie és Sheryl Crow adták elő számaikat a nap folyamán. A (RED)WIRE tartalmát az iLike szociális zenei hálózaton is megjelenítik, ahol meg lehet hallgatni, és felhasználható mintavételezésre és szindikációra más közösségi portálok számára.

A (RED)WIRE egy digitális zenei magazin, amely exkluzív zenei tartalmat szolgáltat tagjainak hetente egyszer az afrikai segélyprogram részeként.

A muntinacionális Nemzetközi Alapot az AIDS Ellen 2002-ben hozták létre, és az AIDS, tuberkulózis és malária elleni programok legnagyobb szponzoraként működik.

Medipress

 
 
[ 1050 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x