Szilveszterezz együtt a Beugró színészeivel! Ki lesz a meglepetésvendég?...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szilveszterezz együtt a Beugró színészeivel! Ki lesz a meglepetésvendég?

Szilveszterezz együtt a Beugró színészeivel! Ki lesz a meglepetésvendég?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-26

December 31-én a Millenáris Parkban a Beugró színészei adnak élő műsort az óévbúcsúztató vacsora mellé, sőt, még énekelnek is! A különleges szilveszteri programra bárki jegyet válthat, nem érdemes lemaradni róla! 


Rendezvénynaptár
Különleges Szilveszter estét kínálnak a Beugró szereplői lelkes közönségüknek. Bárki együtt töltheti az óév utolsó estéjét Kálloy Molnár Péterrel, Pokorny Liával, Rudolf Péterrel és Szabó Győzővel, ha jegyet vált a Millenáris Parkban megrendezésre kerülő Beugró Szilveszterre.

Időpont: 2008. december 31.
Helyszín: Millenáris Teátrum, Budapest, Kisrókus u. 16-20.
Kapunyitás: 20.00


Az este 20.30-kor kezdődő eseményen az improvizációs játékokra épülő televíziós produkció sztárjai adnak élő műsort még éjfél előtt. Ráadásul nem is akármilyen sztárvendéggel közösen. Udvaros Dorottya is színpadra lép. A műsor után - gyors átrendezést követően - a hangulatos sörfesztivál stílusban kialakított Teátrumban tudják elfogyasztani a jobbnál-jobb fogásokat, amit a svédasztal kínál. Éjfél után a remek hangulatról Némó és zenekara gondoskodik, hajnalban pedig DJ pörgeti fel az eseményeket. A tánctér kihasználásában vendégeink segítségére feltétlenül számítunk. Természetesen minden jegy részt vesz az elmaradhatatlan szilveszteri tombolán!

Ha jól belegondolunk, mindössze néhány nap van már csak hátra év végéig, érdemes tehát minél előbb gondoskodni egy felejthetetlen szilveszter estéről, erre pedig a Beugró évbúcsúztató programja garantáltan megfelelő választás.

További információ: www.beugroszilveszter.com 
 
[ 2384 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x