A Jeti visszatér! Újra nyeregben a bajnok (Videóval)
Címlap / Showbiznisz / A Jeti visszatér! Újra nyeregben a bajnok (Videóval)

A Jeti visszatér! Újra nyeregben a bajnok (Videóval)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Nemrégiben felröppent a hír, Armstrong visszatér! No nem a holdra, és nem is a szaxofonhoz, hanem bringája nyergébe. A hétszeres Tour győztes ismét versenyezni fog, ezúttal a rák elleni harc jegyében. 

 

Rendezvénynaptár
Lance Armstrong, a Toru de France hétszeres győztese ismét kerékpárra ül. A három éve visszavonult profi kerékpáros 1999 és 2005 között minden évben diadalmaskodott a legismertebb és legpatinásabb országúti biciklisversenyen, a francia körversenyen. Mindezen sikereket úgy érte el, hogy 1996-ban hererákot diagnosztizáltak nála orvosai, amiből azonban csodával határos módon sikerült felépülnie, és mindez – rossz nyelvek szerint megtámogatva a rák elleni gyógyszerek közé kevert teljesítményfokozókkal – olyan lökést adott karrierjének, ami egyedülállóvá tette a sportág történetében. Karrierje során legnagyobb vetélytársa a német Jan Ullrich volt, aki az amerikai mögött öt 2. helyezést ért el a Touron, amiért rá is ragasztották az örök második címet a már szintén visszavonult németre, holott 1997-ben ő is diadalmaskodott a francia körversenyen. 


HarmoNet tipp: Új pasival Kate Hudson! - Mit hoz a jövő a szexi Kos lánynak? >>

Az MTI információi szerint Armstrong 2009-ben először az ausztrál körversenyen indul, amely január 20-án veszi kezdetét. Az inkább felkészülési versenynek számító futamon Lance nem számít esélyesnek annak ellenére, hogy korábban a sportág legnagyobb alakjának számított. Versenyzőtársa, a helyi Stuart O’Grady véleménye szerint egyelőre Armstrongnak még nagyon sokat kell edzenie, hogy győzelemre törhessen, így nem is lesz majd az ausztrál legnagyobb ellenfele. A Saxo Bank csapatában kerekező O’Grady 1999-ben és 2001-ben is megnyerte hazája versenyét, és idén is erre készül. Elmondása alapján a 37 éves amerikai fenomén igazán az év közepére lendülhet majd formába, ami nem csoda, hiszen az Astana csapat színeiben induló Armstrong idén a Giro’D Italia győzelmet és a Tour de France-on való indulást tűzte ki célként maga és csapata elé. 
 
 
[ 1615 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x