Victoria rövid pórázon tartja férjét - most éppen a tetoválástól...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Victoria rövid pórázon tartja férjét - most éppen a tetoválástól tiltotta el

Victoria rövid pórázon tartja férjét - most éppen a tetoválástól tiltotta el

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-12

David és Victoria Beckham a minta házaspár Angliában, és bárhol másutt a világon. Ahol csak megjelennek, minden tökéletes körülöttük, és közöttük is. Sehol egy hiba, vagy bármi, amit kifogásolni lehetne a sztárpárosban. A háttérben persze nincs minden ennyire rendben. 


Rendezvénynaptár
Victoria Beckham maximalista, és megfelelési kényszere van jó adag feltűnési vággyal fűszerezve. Férje rendmániás, és párba-, illetve sorba rendezési kényszerbetegsége van. Azt hihetnénk, remekül kiegészítik egymást, és harmonikus a kapcsolatuk, ám ez nem így van. Legalábbis nem mindenben. Victoria ugyanis igen rövid pórázon tartja férjét, és rajta éli ki uralkodási mániáját, amit David viszonylag jól is visel – ám ha Vic nem figyel elégé, rossz kisfiú módjára azonnal bűnözni kezd! Például itt vannak David híres tetkói, ami hála a pucér reklámfotóknak, nem maradtak rejtve a nagyközönség előtt sem. Victoria ki nem állhatja ezeket a „firkákat” a világ legjobb testű pasiján – annak ellenére, hogy neki is van a tarkóján egy szöveg - és megtiltotta férjének, hogy tovább szaporítsa „varrott” gyűjteményét. Igen ám, de David nem csak kényszeres és mániákus, függő is: tetkó függő.


Alig várja, hogy stikában újabb és újabb mintákat szurkáljanak bőrébe, legutóbb például a bal karjára tetováltatott egy héber szöveget a Bibliából. Vic teljesen kiakadt, amikor meglátta férje új díszét, és magán kívül volt a felháborodástól. Egyrészt, mert férje a tiltás ellenére ismét tetováltatott magára, másrészt, mert nagyon félti férje szép bőrét, és szeretné, ha ép részei is maradnának. David ellenben teljesen odavan a tetoválásért, és nem csak az újabbnál újabb díszítések miatt, hanem maga a fájdalom az, amitől függővé vált. Sok más tetkó rajongóhoz hasonlóan, a szúrások okzta fájdalom nála is függőséget okozott, és nem képes leállni – Vic legnagyobb bánatára. A házaspár között nagyon sok feszültséget okozott már David szenvedélye, amit még az is erősített, hogy a sztárfocista ezzel kompenzálja, hogy neje igazi sárkányként őrködik felette, nehogy ismét félrelépjen. David előszeretettel bonyolódik tiltott kalandokba, és Vic nem az a fajta, aki elnézni férje hűtlenkedését. Lehet, hogy ez is közrejátszik abban, hogy félti a tetoválástól? Pedig a művész nem is nő… vagy Vic már a pasiktól is félti férjét?

HarmoNet tipp: Meleg idők a sztárok körében - Beckhamtől Timberlakeig >>
 
 
[ 7183 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x