Elhagyta méregdrága ajándékát a szétszórt modell - Kate...
Címlap / Showbiznisz / Elhagyta méregdrága ajándékát a szétszórt modell - Kate Moss szétcsúszva

Elhagyta méregdrága ajándékát a szétszórt modell - Kate Moss szétcsúszva

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

Kate Moss különleges ajándékot kapott karácsonyra, ám a modell nem sokáig örülhetett. A szétszórt hölgy szinte azonnal el is hagyta a méregdrága ékszert, pedig a kivételes meglepetést külön neki készítették. Kate Moss el van keseredve, az ajándékozó úgyszintén. Vajon lesz-e ő is olyan szerencsés, mint Bianca Jagger? 

 

Kate Moss egy gyönyörű, egyedi ékszert kapott karácsonyra barátjától, Jamie Hince zenésztől. A különleges gyűrűt a férfi Santa Feben készíttette a modell számára, és meglepetésként adta neki ajándékba. A kék köves gyűrű 3000 font értékű, ám ami megfizethetetlen, az az egyedisége, és az ajándékozó személye. Jamie amolyan amulettnek szánta a szép ékszert barátnője számára, ami megvédi viselőjét és szerencsét hoz neki.

HarmoNet Tipp: Bianca Jagger bajban van! Előkerült a gyűrű >>

Nos, a gyűrű úgy látszik meggondolta magát, és nem kívánt szerencsét hozni Kate számára, inkább eltűnt valahová a nagy karácsonyi felfordulásban.
Kate és Jamie hiába forgatta fel az egész lakást, még a szemétbe dobott csomagolópapírokat is átkutatva, a védelmező gyűrű csak nem akart előkerülni (egy ilyennel a kezén nehezebb lenne védelmezni az utcán...). Szegény Kate végül teljesen pánikba esett és még thaiföldi utazásukat is el akarta halasztani, amíg a lakásban elveszett gyűrűt meg nem találja. Végül a pár és Kate lánya mégis elutazott, abban bízva, hogy előbb-utóbb mégis megtalálják az elveszett ajándékot. Leginkább abban reménykednek, hogy amíg Thaiföldön pihennek, Gollam nem merészkedik a ház közelébe.

 
 
[ 1394 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x