Hetente van új pasija Madonnának
Címlap / Showbiznisz / Hetente van új pasija Madonnának

Hetente van új pasija Madonnának

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Az énekesnő visszatért fiatalkori önmagához, amikor gyakrabban váltogatta partnereit, mint a fehérneműjét. A bulizós, pasizós időszaknak ezek szerint sosem lesz vége, legfeljebb néha van egy kis szünet. A legutóbbi szünetet Guy Ritchienek hívták, ám most ismét itt a szabadság, és Madonna már megint fűvel-fával. 

 

Még tartott a házassága a popkirálynőnek, mikor összejött a baseball játékos Alex Rodriguezzel, akitől a pletykák szerint gyereket is akart, ám a sportoló lehet, hogy mégsem volt az igazi, pedig Madonna keményen tesztelte választottját. Az 50 éves énekesnő, aki egész életében hírhedt volt botrányairól, ezúttal sem hazudtolja meg önmagát. Bár válását viszonylag simán intézte – hála férjének – azóta hetente váltogatja szeretőit, és mindezt teljesen nyíltan teszi. A válás után még Alexxel együtt kerestek közös lakást New Yorkban, ám furcsa mód a lelkes segítő az ingatlan megvétele és felújítása körül Madonna korábbi szeretője, lánya apja, Loen volt. Persze ez lehet véletlen is, hiszen Leon elsősorban a lányának segít ezzel, de a dolog akkor is kissé érdekes. Már csak azért is, mert közben Madonna mindenütt hangoztatta, hogy neki és Alexnek semmi köze egymáshoz. Barátok, ahogy Leonnal is. Hm… ő tudja. Minden esetre Alex elhagyta a feleségét, Leon pedig igyekezett mindenben Madonna kedvére tenni, éjjel-nappal. Ez mind a barátság szép példája, ám a popkirálynő hálátlan maradt.

HarmoNet tipp: Sokkoló: Válás közben újabb gyerekeket adoptálna és szülne is Madonna! >>

Alex és Leon helyett a 20 éves modellt, Jesus Luzt választotta, és a nála 30 évvel fiatalabb szépfiúval feszített mindenütt.
Nagyjából 2 hétig. Ennyi idő kellett, míg a díva ráunt a kis játékszerére, vagy talán Jesus inkább csak szép volt és mutatós, olyan típus, akit ékszerként visel az ember egy darabig, aztán dobja? A fiatal srácot Madonna minden esetre pár éjszakánál nem tartotta többre – máris átnyergelt egy új kalandra, akit Steven Kleinnak hívnak. Madonna és legújabb választottja azóta elválaszthatatlan, és nem csak a nappalokat töltik együtt. A férfi fotós, és minden bizonnyal ő is, miként Jesus, elsősorban saját karrierjét reméli felíveltetni Madonnával való kapcsolatával. A dívának egyelőre nem sikerül megállapodnia, de lehet, hogy ez a „különös” terápia fog jót tenni neki a válása után. A mellé szegődő férfiak meg csak jól járhatnak, kivéve talán Alexet, aki most két szék közül a padlón van.

 
 
[ 1589 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x