Madonna volt férje lesz Lindsay új pasija?
Címlap / Showbiznisz / Madonna volt férje lesz Lindsay új pasija?

Madonna volt férje lesz Lindsay új pasija?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-22

Sean Pennt nézte ki magának a buli királynő, aki ráunva leszbikus barátnőjére most megint pasizni szeretne inkább. Lindsay Lohan, aki köztudottan fehérmájú, korábban ipari mértékben fogyasztotta a férfiakat. Most nem kisebb személyiséget nézett ki magának, mint a popkirálynő volt férjét. Nagy fába kicsi fejsze, vagy mégsem? 

 

Egymásra unt Lindsay Lohan, és barátnője Samantha Ronson. Bár hivatalosan még egy párnak számítanak, Lindsay jó ideje már ismét a férfiakat kergeti, Samantha meg új barátnő után nézett egy fiatal színésznő személyében. Talán azért nem verték még nagydobra szakításukat, mert nem tudtak megegyezni, végül is ki volt az, aki szakított a másikkal. A legtöbben számítottak arra a botrányos leszbi kapcsolat előbb-utóbb zátonyra fut, és senki nem lepődött meg azon, amikor Lindsayt ismét egy férfi társaságában látták.

Azon már inkább, amikor kiderült, ki is az illető. A 22 éves botrányhősnő nem kisebb falattal kezdett, mint a 48 éves Sean Penn, aki annak idején, a ’80-as években Madonna első férje volt. (Házasságuk megkötésekor Lindsay kisasszony még meg sem született.) Sean Penn azóta többször vitte vacsorázni ifjú kedvesét, és büszkén feszített a nála 26 évvel fiatalabb csajszi mellett. Lindsay, aki elvileg színésznő, gyakorlatilag meg csak híres, ám semmi több, lehet, hogy karrierjét szeretné kissé megtámogatni a már régóta befutott színész-rendező mellett. Sean az elmúlt 3 évtizedben rengeteg filmben szerepelt, rendezett is néhányat, nem kizárt, hogy össze tud hozni valamit a tehetséget nélkülöző, ám igen ismert lány számára. Ha nem, az sem baj, filmes siker híján is biztosan remekül élvezik egymás társaságát. Egy ideig.

HarmoNet tipp: Félrekacsint Samantha Ronson - Lindsay Lohan utódja a láthatáron >>

 
 
[ 2778 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x