Megtiltotta, hogy hátulról fotózzák - Beckhamné szégyelli...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Megtiltotta, hogy hátulról fotózzák - Beckhamné szégyelli a fenekét

Megtiltotta, hogy hátulról fotózzák - Beckhamné szégyelli a fenekét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Nemrég készültek el az Armani ház megbízásából Victoria Beckham élete eddigi legjobb fotói. A fekete-fehér, szolid és rendkívül ízléses képek szinte kuriózum számba mennek a magamutogató és igencsak laza erkölcsű sztárok körében. Vic visszafogott és remek stílusérzéke mellett persze egy kicsit más is közrejátszott ebben. 


Rendezvénynaptár
Az Armani divatház idei női fehérnemű kollekciójának reklámarca nem más, mint Victoria Beckham, akit férje után szintén felkért egy fotózásra a világhírű cég. A negatív várakozással ellentétben remek képek születtek, és ez több dolognak volt köszönhető. Ellentétben a manapság általános magamutogatással, laza erkölccsel és ízléstelenséggel, Victoria pontosan tudja, mit, mennyit és hogyan mutasson meg magából ahhoz, hogy vonzó és szexis legyen, ám elkerülje a közönségességet és a nyílt és tolakodó erotikát. Az biztos, hogy róla nem fogunk botrányos, félpucér felvételeket látni, sem a nőket megalázó és kihasználó, egyértelműen a szexre építő fotókat sem. Egyetlen, nagyon jól eltalált fotó készült csak róla, ahol pucéran pózolt, ez pedig a bőrrák elleni kampány keretében, jótékony céllal készült, és a legkényesebb erkölcscsőszök sem találhatnak kivetnivalót benne, pedig Vic „ruhája” mindösszesen egy „Y” volt. Ugyan Vic messze áll attól, hogy különösen jó alakúnak vagy szépnek lehetne nevezni, fantasztikus stílusérzéke van, Armani pedig abban zseniális, hogy pontosan tudta, leginkább erre van szüksége! A fotók leginkább azért lettek sikeresek, mert Vic nagyon szolid és nőies a felvételeken, mégis sikerült egy kis pikantériát csempészni a látványba, ám ezt nagyon okosan nem a modell, hanem a vetetlen ágy és a szőnyeg szolgáltatta.

HarmoNet tipp: Szenzáció! Victoria Beckham első fehérneműs képei! >>

Victoria nagyon tisztában van azzal, hogy testének vannak előnytelen részei is, sajnos pont azok, amelyek egy fehérneműs fotózásnál mindenképpen szem előtt vannak. A feneke például tabu, szigorúan megtiltotta, hogy fényképezzék. Az anorexiától és állandó fogyókúráktól Vic popsija nem éppen a legfeszesebb, és arcával meg kebleivel ellentétben hátsóját nem plasztikáztatta. A férfiak legnagyobb bánatára, az elsőként megjelent képeken – és várhatóan a továbbiakon is – csak elölről lehet megcsodálni a szép Armani alsókat. Vic nem csak a fenekét titkolja – ezt volt egyszerűbb megoldani – hanem a hasát is. A három szülés bizony nyomot hagyott rajta, és nem tudni miért, Vic itt sem vette igénybe a szépészeti sebészek szaktudását, pedig egyéb helyeken igen sokat faragtak rajta. Vic közölte, hogy hasát kizárólag a férje – akinek viszont kifogástalan a teste és minden porcikáját szívesen mutogatja - láthatja, így hát a fotókon vagy ő takarja el a karjával, vagy egy kis árnyékot csempésztek a képre. A profi fotósok szaktudását dícséri, hogy ilyen nehéz körülmények között és ennyi megkötéssel is remek munkát végeztek, amivel mind Vic, mind Armani elégedett volt, sőt, még a legkegyetlenebb kritikusok is elismerően szóltak az eredményről. Természetesen egy kis virtuális utómunka még kellett a tökéletes megjelenéshez, de ez napjainkban szinte kötelező, és senki sem talál kivetnivalót abban, hogy a számítógépes virtuózok is rásegítenek egy kicsit. A lényeg, hogy a termék „csomagolása” tökéletes legyen, és ez most sikerült! 
 
[ 2730 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x