Luxushotelt nyit az Iron Maiden!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Luxushotelt nyit az Iron Maiden!

Luxushotelt nyit az Iron Maiden!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-17

A poptörténet legnagyobb metálbandája nyit új luxushotelt a brit fővárosban. Az Iron Maiden tagjai úgy döntöttek, hogy beruháznak a szállodaiparba, több más hírességhez hasonlóan. Az egykori fenegyerekek, akik annak idején nem egy hotelszobát tettek tönkre, mára sokkal szolidabbak, és remélik, az ő vendégeik nem rombolnak és törnek-zúznak majd, mint ők annak idején. 


Rendezvénynaptár
Várhatóan áprilisban nyitja meg kapuit London legújabb luxushotelje, a Sanctum Soho. A 30 szobás boutique-hotelben, amelynek ötlete a az Iron Maiden menedzsmentjétől és Mark Fuller klubtulajdonostól származik, 150-500 fontig terjedő áron éjszakázhat majd a koncertezésben megfáradt művész. Az együttes tagjai ugyanis nem titkolt szándékkal azokat a zenésztársakat várják első sorban szállodájukba, akik a fővárosban adott koncert után szeretnék valahol kényelmesen eltölteni az éjszakát mások zavarása nélkül. Az Iron Maiden tagja még nagyon jól emlékeznek azokra az időkre, amikor ők maguk számtalan hotelszobát tettek tönkre a hajnalig tartó tivornyázásaik során, megkeserítve ezzel az alkalmazottak és a többi vendég életét. Az általuk nyíló szállodában éppen ezért csak kevés szoba lesz, a bár pedig éjjel-nappal várja a bulizni vágyó művészeket. A személyzet gondoskodik arról, hogy az épülettől távol tartsák a lesifotósokat és a rajongókat, hogy mindenki kedvére lazíthasson, azonban a vendégekre szigorú szabályok vonatkoznak: rongálni, randalírozni szigorúan tilos!


A beruházásra 6,5 millió fontot szánnak az egykori rosszfiúk, és minden részletre odafigyelnek. A „hangos” helyiségek, mint például a bár és a mozi terem az alagsorban kap helyet, hogy ne zavarja azokat, akik az emeleti szobákban aludni szeretnének. A kicsi ám minden luxussal felszerelt szállodában fekete uniformisban várják az alkalmazottak a vendégeket, akik a tetőn kialakított panoráma teraszról csodálhatják meg az éjszakai London látképét. A szálloda egy korábbi irodaházból kerül átalakításra, a projektről három részes filmet készít a BBC.

HarmoNet tipp: Dubaiban nyílik Versace legújabb luxusszállodája >> 
 
[ 556 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x