Alacsonyan száll Tommy Lee - pilótája a rendőrségen végezte...
Címlap / Showbiznisz / Alacsonyan száll Tommy Lee - pilótája a rendőrségen végezte

Alacsonyan száll Tommy Lee - pilótája a rendőrségen végezte

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-07

Nem első eset, hogy a zenész áthágja a repülésre vonatkozó szabályokat. Tommy Lee nagyon szeret helikopterrel szálldosni, ám rendre bajba kerül különös hóbortjai miatt. Most pilótája végezte a rendőrségen, miután leszállásra kényszerítették a túl alacsonyan repkedő zenészt. 

 

Tommy Lee megszállottan szereti a helikoptereket, van is neki saját – naná, hogy van – ám most egy ideig lehet, hogy nem fog a levegőbe emelkedni. A zenész pilótája a rendőrségen kötött ki, miután leszállásra kényszrítették. Az ok az volt, hogy a gép túl a alacsonyan manőverezett, és igen furcsán. Los Angeles felett alig valamivel a fák koronája fölött bénázott a zenész magángépe, amikor egy tűzoltó helikopter felfigyelt a minden szabályt áthágó óriás szitakötőre. Többszöri felszólítás után volt csak hajlandó földre szállni a pilóta, aki azonnal kereket is oldott. A gépnél a rendőrök már csak a botrányhős zenészt találták, ám mivel csak utas volt, elengedték. A pilóta egy közeli bárban vedelt éppen, amikor a zsaruk ráakadtak, állítása szerint korábban nem ivott, csak földet érés után. A rendőrök persze nem igazán hittek neki, bevitték egy vérvétel erejéig, majd szabadon engedték.

Tommy Lee már korábban is okozott zűrt, amikor 2006-ban egy utca kellős közepén landolt, csak úgy, szórakozásból, mert a haverokkal egy koncertre igyekezett, és ez volt a leggyorsabb megoldás. Akkor megúszta különösebb büntetés nélkül, és a mostani esetnek is a pilóta látja majd kárát. Arra egyelőre nincs magyarázat, hogy a gép miért repkedett össze-vissza és igen alacsonyan, valószínűleg a pilóta bénázását az okozta, hogy állításával ellentétben nem a bárban kezdte vedelni a vodkát – az csak gyors alibi volt.

HarmoNet tipp: Pamela és Tommy, újra együtt >>


 
 
[ 617 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x