Itt a legújabb hotel különlegesség! Éjszakázz egy Jumboban!...
Címlap / Showbiznisz / Itt a legújabb hotel különlegesség! Éjszakázz egy Jumboban!

Itt a legújabb hotel különlegesség! Éjszakázz egy Jumboban!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Szinte nincs már olyan épület, jármű és helyszín, ahol-amiből ne csináltak volna szállodát a vállalkozó kedvű és merész tulajdonosok. Az ok természetesen érthető, hiszen a kalandvágyó turisták és a mindenre elszánt ínyencek kapva kapnak minden lehetőségen, hogy szokatlan körülmények között tölthessenek egy-egy éjszakát. Most újabb szenzációval bővült a kínálat. 

Egy használaton kívüli, 1976-ban készült Boeing 747-est alakított át Oscar Dios szálloda tulajdonos, aki a csődbe ment tulajdonostól megszerezte a nyugdíjba vonult gépet, és hatalmas ötlettel igazi különlegességet alkotott belőle: egy Jumbo szállót! Az elhagyatottan álló repülőgépet elvontatták az Arlanda reptérről, hogy annak tőszomszédságában átalakítsák a világ első ilyen jellegű szállodájává. A stockholmi tulajdonos lányáról, Livről nevezte el az új hotelt, ami igazi csemege még akkor is, ha ezen túl már csak a földön fogad vendégeket.


A gép 353 négyzetméternyi fedélzetén minden helyet ki kellett használni, hogy kialakítsák a vendégek számára a 25 szobát. Ebben a hotelben luxusra nem igazán lehet számítani, és klausztrofóbiásoknak sem igazán ajánlott. A szobák 6 négyzetméteresek, és minden berendezésük két egymás feletti ágy valamint egy fotel. A falon tároló polcok vannak a csomagok számára, az ajtó fölött egy síkképernyős televízió. Ennyi. Zuhanyzó, mosdó és vécé a folyosó végén, helyszűke miatt szigorúan egy személyre szabva. Természetesen azért egy kis különleges luxussal megfűszerezte Oscar Dios a Jumbo hotelt, ugyanis kialakításra került egy kis kávézó, ahová a reptéri személyzetet is szívesen látják. Az igazi csemege viszont minden kétséget kizáróan a gép szárnyában berendezett házasságkötő terem, valamint a gép üvegtetőterében kialakított konferenciaszoba.


A kíváncsi turistákon és extrákra éhes élmény vadászokon kívül a tulajdonos ugyanis azt szeretné, hogy azok a párok, akik rendhagyó esküvőt szeretnének, az ő Jumbojában ejtsék meg azt. A friss házasokra igazi meglepetés vár a repülőgép hotelben: számukra a pilótafülkéből varázsoltak „tágas” nászutas lakosztályt, saját fürdőszobával, és a hatalmas ablaknak köszönhetően lélegzetelállító panorámával. A különleges szállodák rajongóinak mindenképp érdemes ellátogatni Stockholmba, még az sem baj, ha ki sem teszik a lábukat a reptérről, a Boeing 747-es várja őket!

Korábban >>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1379 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x