A környezetvédelem élharcosa lett Arnold Schwarzenegger!
Címlap / Showbiznisz / A környezetvédelem élharcosa lett Arnold Schwarzenegger!

A környezetvédelem élharcosa lett Arnold Schwarzenegger!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

Arnold Schwarzenegger, a lelkes környezetvédő, Kalifornia kormányzója nyitja meg az idei CeBIT-et, a világ legnagyobb információtechnológiai és telekommunikációs vásárát. A színészből lett politikus élethivatásának tartja, hogy az embereket rávegye a környezetbarát technológiák használatára. 

 

Rendezvénynaptár
A CeBIT információtechnológiai és telekommunikációs vásár idei díszvendége Kalifornia, képviseletében nem kisebb híresség, mint az egykori akcióhős, Arnold Schwarzenegger látogat el Hannoverbe. A világsztár színészi pályafutása befejeztével politikai karrierbe kezdett oly sikerrel, hogy jelenleg is Kalifornia kormányzói tisztségét tölti be. A közkedvelt személyiségnek szívügye a környezetvédelem, ennek jegyében keresztülvitt egy törvényt, amely 2020-ig az üvegházhatású gázok kibocsátásának 25 százalékos csökkentését irányozza elő az amerikai szövetségi államban. Emellett szorgalmazza, hogy háztetőkre szerelt napelemekkel 2018-ra egymillió otthon energiaszükségletét fedezzék megújuló forrásból Kaliforniában.

Arnold Schwarzenegger március 3-án érkezik Hannoverbe, ahol a vásár első nyilvános napján fogja képviselni Kaliforniát. A tervek szerint a kormányzó nyitja majd meg a rendezvényt, ahol egy kis meglepetés is vár rá. "Schwarzenegger megígérte, hogy mindenképpen eljön, hacsak nem lesz erdőtűz vagy földrengés Kaliforniában" - mondta a CeBIT szóvivője. A megnyitó után Arnie egy kitüntetést vehet át, mivel idén a kaliforniai kormányzót tüntetik ki a Transzatlanti Partnerség Díjjal (Transatlantic Partnership Award), és a CeBIT-en adják át neki az elismerést. A Németországi Amerikai Kereskedelmi Kamara Arnold Schwarzenegger környezetvédelmi és energiaügyi elkötelezettségét, és a transzatlanti kapcsolatok fejlesztésében kifejtett munkásságát ismeri el a díjjal.  "Arnold Schwarzenegger nemcsak a modern környezeti politika úttörője, hanem példamutató hídverő az Egyesült Államok és Európa, illetve Németország között" - áll a kamara közleményében.

HarmoNet tipp: Di Caprio: Ökosztár lett az álompasi >>


 
 
[ 1237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x