Luxus és nosztalgia: vonatozás kettesben a Gyertyafény és...
Címlap / Showbiznisz / Luxus és nosztalgia: vonatozás kettesben a Gyertyafény és a Danube Expresszel

Luxus és nosztalgia: vonatozás kettesben a Gyertyafény és a Danube Expresszel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

Elvinnéd valahová a kedvest, de semmi ötleted? Romantikus utazásra vágysz kettesben, de semmi kedved napokat vezetned? Unod a fapados last minut utakat? Igazi luxust szeretnél, ami ugyan akkor romantikus is? Akkor irány a vasút! Gyönyörű utazások, nem csak Valentin napkor! 

 

Igazi csemegét kínál a MÁV a szerelmeseknek, akik nem csak egymásért, hanem a vonatozásért is rajonganak. ??? Igen! Felejtsd el a szűk fülkéket, a kis helyen szorongó útitársakat, a kellemetlenkedő nénikét, aki egész úton az élettörténetével traktál, a hangosan horkoló pasast a szemközti ülésen, és a csajszit, aki egész úton olyan hangosan telefonál, hogy a fejed is megfájdul tőle. Ez most valami egészen más. Indul a Gyertyafény és a Danube Expressz, mindkettő igazi romantikus csábítás, előkelő luxus, és felejthetetlen utazás. A nosztalgia vonatok mindegyike igazi csemege a különlegességre vágyó szerelmeseknek, olyan élmény, amit kár lenne kihagyni!
 

A Gyertyafény Expressz egy luxusszerelvény, szalon-, bár- és étkezőkocsival, ahol a romantikus utazásra vágyó szerelmesek a gasztronómia csodáiban merülhetnek el, miközben élvezik a gyönyörű hazai tájak látványát. A szerelvény idén nyolc alkalommal indul, először Valentin nap alkalmából február 13-án és 14-én. A Danube Expresszel még több csodát élhetünk át: ez a szerelvény egy gördülő luxus hotel, amellyel Európa nagyvárosaiba juthatunk el. Krakkó, Prága, Berlin, Gdanszk, Velence, bármelyik legyen az úti cél, biztos, hogy kényelemben és gyönyörű környezetben fogunk utazni, élvezve a tökéletes kiszolgálást és a különlegesen szép fülkét. No és egymást, hiszen egy ilyen nosztalgikus és romantikus útra feltétlenül vigyük el szerelmünket! A rohanó és kapkodó világban igazi megnyugvás a kényelmes sebességgel „pöfögő” vonat, és különleges élmény az exkluzív fülke, ami szinte csábít egy kis flörtre, és még többre is. Ha még nem tudod, mivel lepd meg párodat – akár Valentin napra, akár más alkalomból – akkor vegyél két jegyet, és hívd meg életetek legszebb utazására!
 


HarmoNet tipp: Valentin napi szexi-mézes masszázs>>


 
 
[ 2707 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x