Voksán Virág dobta Kucsera Gábort
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Voksán Virág dobta Kucsera Gábort

Voksán Virág dobta Kucsera Gábort

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

Voksán Virág dobta Kucsera Gábort. Egy fergeteges buliba ugyanis hiába érkezett a sármos sportolóval, haza már nem együtt ment a két híresség - Virág egy ismeretlen fiút választott, aki a bőr illatával hódította meg. Röviden így lehetne összefoglalni a modell, azaz Dj. Flower legújabb klipjének, az "Instinct - Bújj bőrbe" történetét. A modell kérésére Kucsera Gábor rögtön igent mondott a hoppon maradt hódító szerepére. 


Rendezvénynaptár
Tegnap forgatta le legújabb videóklipjét Dj. Flower, azaz Voksán Virág. A modell igazán fülledt hangulatú, szexis, ösztönös kisfilmet forgatott stábjával a bőr bűvöletében. „Ez volt életem első klipforgatása, úgyhogy nagyon élveztem. Délelőtt tíztől hajnali fél háromig forgattunk és csak akkor éreztem a fáradtságot, amikor vége lett az utolsó jelenetnek.” – mesélte Virág, aki igazán dögös formáját hozta a klipben. „A ruhák egy része saját, a másik részét Herczeg Zoltánnal közösen álmodtuk meg. A bőr dominál, imádom az illatát, azt a természetességet, amit sugároz. Az egész klipnek a hangulata dögös és egyben eleganciát és luxust sugároz, mint amit a bőr is képvisel.” – tette hozzá a Dj-nek állt egykori nyuszilány.


A modell a Sztárok a fejükre estek forgatása alatt ismerte meg Kucsera Gábort, akivel azóta is jó viszonyban vannak. Amikor a klip története körvonalazódott, Virág egyből Gáborra gondolt, játszhatná ő a kísérőjét. A sportoló rögtön igent mondott a modell Dj-nek. „Nagyon örültem, amikor Virág megkeresett, mert még nem szerepeltem klipben és nagyon érdekelt, hogy milyen egy ilyen forgatás.” – mondta Kucsera Gábor. – „Szokásos napi két edzés után érkeztem a forgatásra, kicsit fáradt voltam, de nagyon élveztem ezt az új kihívást, amivel remélem, hogy segíteni tudtam Virágnak.” – tette hozzá a népszerű sportoló.
 
 
[ 4391 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x